Een heerlijke High Tea of een High Wine bij Leonidas in de Choorstraat
Een heerlijke High Tea of een High Wine bij Leonidas in de Choorstraat

Een heerlijke lunch of High Tea onder de perenboom

advertenties

DELFT - Lunchcafé Leonidas, de ideale stek voor een heerlijke lunch of High Tea onder de perenboom.

Onze lunchroom zit in het centrum, midden in de Choorstraat, de leukste winkelstraat van Delft. Het bijzondere is onze ruime stadstuin achter de lunchroom. Tuinen zijn in de binnenstad meestal helemaal volgebouwd, alleen hier is nog volop ruimte met een ruim 100-jarige perenboom als schaduwplek, mocht het in de zon te warm worden. Als het buiten echt te fris wordt, hebben we binnen ruimte voor ruim 100 gasten, dus er is altijd wel ergens plaats.

High Tea
Naast de uitgebreide lunchkaart is de High Tea onze specialitieit, ook glutenvrij, lactose vrij enz. De steeds wisselende zoete en hartige hapjes worden geserveerd met een keuze uit ruim 60 soorten thee, waar u onbeperkt van kunt genieten. De thee varianten zijn ook te koop in onze lunchroom, of in ons naastgelegen chocolaterie.

High Wine
Inmiddels serveren we op vrijdagavond ook een High Wine, bestaande uit een 6 gangen diner met twee drankjes naar keuze. De laatste gang zijn bonbons die u zelf gaat uitkiezen in onze chocolaterie. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een ontbijt in de ochtend, of gewoon een kopje koffie of cappuccino met een heerlijk gebakje. Appelgebak en monchoutaart hebben we uit eigen keuken met daarnaast keuze uit Maison Kelder gebak en uiteraard ook uit het assortiment van de beste bakker van Delft, De Diamanten Ring die ook bij ons in de Choorstraat zit.

Voor meer informatie kijk op:

www.lunchroomleonidasdelft.nl

Adres
Lunchcafé Leonidas
Choorstraat 24
2611 JG Delft
015-2157821
info@lunchroomleonidasdelft.nl