<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Reggaeband Y-Mara treedt zaterdag op bij STECK
Reggaeband Y-Mara treedt zaterdag op bij STECK (Foto: )

Voorronde Peter Tetteroo Bokaal

  advertenties

DELFT - Voor de komende editie van de Peter Tetteroo Bokaal (Delftse popprijs ter stimulering van muzikaal talent) heeft de commissie -namens de organisatie van Westerpop- 52 inzendingen uit de regio Delft en omstreken mogen beoordelen.

De volgende negen bands zijn geselecteerd voor de voorronden van deze prestigieuze Delftse popprijs: The Arthurs, R-Vii, Y-Mara, Dad's Amaryllo, Stumblin' Home, Karvel, Sonorous, Code B en Tom Vrolijk & The Lucky Spares.

Data
De voorronden zullen plaatsvinden op de zaterdagen 23 maart, 6 april en 20 april. De locatie is muziekcafé STECK in de Kromstraat. De toegang is gratis. De Peter Tetteroo Bokaal is een onderdeel van Delfts bekendste popfestival, Westerpop. Het programma van de 28e editie van Westerpop dat dit jaar plaats zal vinden op 19 en 20 juli, zal op de avond van de laatste voorronde, zaterdagavond 20 april, bekend worden gemaakt!

Podium
Op zaterdag 23 maart maken de volgende bands hun opwachting op het podium bij STECK: the Arthurs (Indie-Rock), R-Vii (Hip Hop) en Y- Mara (Reggae). De volgorde van spelen moet nog worden bepaald door middel van loting.

Stemmen
Het publiek wordt tijdens de concerten in de gelegenheid gesteld mee te stemmen. De winnaar van de avond verdient een podiumplek op de 1e dag van Westerpop op vrijdag 19 juli!

Informatie
Datum: Zaterdag 23 maart.
Aanvang 20.30 uur.

Locatie:
STECK, Kromstraat 25, Delft.
Toegang: Gratis.
Tel: 06-54286503
Mail: info@westerpop.nl

Zie ook: www.westerpop.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>