<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Houdt uw buitenschilderwerk op orde!

  advertenties

DELFT - Buitenschilderwerk is gemiddeld na 5 jaar weer aan vervanging toe. U heeft kans dat het schilderwerk is verkleurd, blaasjes of scheurtjes vertoont of dat de verf loslaat. Is uw buitenschilderwerk al 5 jaar of langer niet meer gedaan? Dan wordt het tijd om een buitenschilder in te schakelen.

De buitenkant van uw woning krijgt door de jaren heen veel te verduren. Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden. Het buitenschilderwerk moet tegen een felle zon kunnen, maar ook tegen een hevige hagel- of sneeuwbui. Als u de buitenkant van de woning goed beschermd tegen deze weersomstandigheden haalt u daar een hoop voordelen uit. Houten kozijnen zullen een stuk minder snel houtrot vertonen en het vocht dringt minder snel naar binnen.

Uitstraling
De uitstraling van het huis is ook erg belangrijk. U wilt tenslotte een goede eerste indruk achterlaten bij uw visite. Het is natuurlijk geen gezicht als uw schilderwerk scheuren of verkleuringen vertoont. Laat uw buitenschilderwerk op tijd onder handen nemen. Een buitenschilder voorziet uw huis weer van een mooie schilderlaag waardoor uw woning er weer stralend uitziet.

Periode
Als de buitentemperatuur te koud is, duurt het erg lang voordat de verf is opgedroogd. Wanneer de buitentemperatuur te warm is, kan de verf juist te snel opdrogen waardoor het schilderwerk er niet netjes uit komt te zien. De beste periode om uw buitenschilderwerk te laten doen is tussen april en oktober. de ideale temperatuur ligt tussen de 10 en 25 graden. Ook is het belangrijk dat de lucht niet te vochtig is. Als de luchtvochtigheid meer dan 75% is gaat een schilder meestal niet aan het werk. Door de hoge luchtvochtigheid droogt en hecht de verf een stuk slechter.

Wilt u in de winter uw buitenschilderwerk laten vernieuwen? Schakel dan en winterschilder in om de klus te klaren. Een winterschilder gebruikt speciale verf die snel droogt bij te lage temperaturen. Als de weersomstandigheden erg slecht zijn heeft u kans dat een winterschilder de klus moet uitstellen. Het voordeel van een winterschilder zijn de kosten. In de winter hebben schilders minder werk waardoor de korting soms kan oplopen tot 30%.

Zorg
Wilt u de gevel laten opknappen of zijn de kozijnen aan een likje verf toe? Geen probleem, ook dit kunt u overlaten aan een buitenschilder! Klussen in de tuin: tuinhuis, schuur, schuttingen is ook geen probleem. Een buitenschilder zorgt ervoor dat uw tuin weer een mooie uitstraling krijgt. De schilder verzorgt de klus van a tot z. Van het geven van professioneel advies en het voorbereiden van het buitenschilderwerk tot de daadwerkelijke schilderklus en de nazorg. Een buitenschilder neemt alle zorgen uit handen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>