Afbeelding

BTW-korting bij Visualls Keukenachterwanden!

advertenties

DELFGAUW – Bij Visualls keukenachterwanden in Delfgauw is het spitsuur de laatste weken van 2018. "Het is druk," constateert Johan Meijer van Visualls. "Het is het hele jaar al druk, maar nu met de eindejaarsactie helemaal!

Visualls is dé specialist op het gebied van keukenachterwanden. Je vindt er alle moderne materialen onder 1 dak en in december zijn ze ook nog eens extra voordelig met 21% BTW-korting! Dit scheelt serieus geld. Voor de keukenbranche is de drukste tijd van het jaar aangebroken en veel keukenbedrijven hebben momenteel mooie acties. Er worden dan ook veel keukens verkocht.

Voorbeelden
"Wie een nieuwe keuken heeft gekocht moet zeker even onze kant opkomen", gaat Johan verder. In de gezellige showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw zijn veel mooie voorbeelden van keukenachterwanden te zien en er is een outlet voor mensen die nog vóór de feestdagen een nieuwe achterwand willen hebben. "Naast de eindejaarsactie van 21% BTW-korting, hebben we ook een hele leuke wintergadget voor wie bij ons een keukenachterwand besteld."

Op afroep
Krijg je je woning pas later opgeleverd, maar wil je wel profiteren van de korting? Geen punt. Je kunt nu alvast een keukenachterwand 'op afroep' bestellen en toch gebruik maken van de actie. Heb je geen nieuwe keuken maar ga je je oude keuken opknappen? Dan is een Visualls achterwand ook ideaal, deze kan gewoon op de oude tegels gemonteerd worden.
Kom voor advies en de scherpste prijs naar de showroom of bel 015-8795050. Volg Visualls ook op Facebook. De BTW-actie loopt tot en met koopzondag 30 december.
Zie ook: www.visualls.nl
Mail: info@visualls.nl