Atelier Delft: voor kledingreparatie of kleding op maat
Atelier Delft: voor kledingreparatie of kleding op maat

Atelier Delft is van alle markten thuis!

advertenties

DELFT - Atelier Delft is van alle markten thuis: kledingreparatie, maatkleding op maat maken en vermaken en stomerij- en gordijnservice. En ze hebben ook een meubelstoffeerderij in huis, al sinds 1974!

"Met onze kledingreparatie en stomerijservice staan we borg voor vakkundig herstel en aanpassing van kleding. Eén van onze paradepaardjes is de perfecte reiniging van exclusieve kledingmerken met hun vaak bijzondere stoffen. Die vragen om diepgaande kennis en uiterste precisie. Onderdeel hiervan is ook onze professionele strijkservice voor haute couture: de perfecte vouw in een broek, een avondjurk waar geen rimpeltje in mag zitten Verder hebben wij de kennis en ervaring in huis om grote capaciteit op korte termijn te leveren. Atelier Delft maatkleding verzekert u van een gerichte service en een goede samenwerking. Kom langs of bel voor een afspraak!

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Bij het uitzoeken van een geschikte stof voor bijvoorbeeld een stoel of een bank wordt u in onze showroom geholpen door een ervaren medewerker. Het kan voorkomen dat u zo gehecht bent geraakt aan uw meubels, dat u deze liever niet vervangt. In dat geval is het mogelijk om uw bank, (kantoor)stoel of kantoorbank opnieuw te laten stofferen. Naast herstofferen van meubelen is het uiteraard ook mogelijk om nieuwe meubelen op maat te laten stofferen, volledig aangepast aan uw wensen. Met een ruim assortiment aan meubelstoffen, meer dan 10.000 kleuren en designs, kunnen wij aan vele wensen voldoen! En: gratis haal- en brengservice. Maar ook voor (vouw)gordijnen en vitrages op maat maken en reinigen, stomen of waterafstotend maken van kleding (leer en suède, bedrijfskleding, lakens en beddengoed en witte overhemden) is Atelier Delft het juiste adres!
Atelier Delft, Choorstraat 2C. Openingstijden: ma. t/m vr. van 09.00 uur - 18.00 uur, za. van 09.00 uur - 17.00 uur.