<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Eradus Zonwering houdt ook de najaarszon buiten de deur

  advertenties

DELFT - Het najaar staat voor de deur. Geen goed moment om aan zonwering te denken? Daar denken de specialisten van Eradus Zonwering anders over: "Ook de laagstaande najaarszon hou je het liefst buiten de deur."

Zestien jaar geleden betrok Eradus Zonwering het pand aan de Julianalaan 124. Het bedrijf, met een 40 jaar lange historie, is al sinds jaar en dag een begrip in de stad en wijde omgeving als het om zonwering gaat.
Zowel binnen- als buitenzonwering van uitsluitend topmerken is in ruime mate binnen het assortiment vertegenwoordigd. Eradus Zonwering mag dan ook echt te boek staan als specialist.
Sinds oktober vorig jaar heeft het bedrijf een gloednieuwe Luxaflex® Gallery 'indoor'-shop. Met behulp van nieuwe verlichting en realistische visuals ervaren consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding.
Hoogwaardig en compleet
In de sfeervolle showroom van Eradus Zonwering treft u ook een hoogwaardig en compleet assortiment aan raamdecoratie, rolluiken, terrasoverkappingen en aanverwante producten. Markiezen worden zelf gemaakt en ook de belettering hiervan heeft men in eigen beheer. Als enige in de hele regio verstaat Eradus Zonwering dit vak nog. Op het ervaren en enthousiaste team van dit bedrijf kan de klant volledig vertrouwen. Het bedrijf is zowel particuliere als zakelijke afnemers van dienst. "Voor nagenoeg elke situatie binnen - en buitenshuis en voor elk budget hebben we een oplossing op maat", aldus Eradus. "We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen en vrijblijvend een offerte aan te bieden."

De specialisten van Eradus staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies.
Meer weten? Kijk op www.eraduszonwering.nl of kom langs in de showroom aan de Julianalaan 124.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>