De neven Tim en Bas van Eijk, met respectievelijk 14 en 13 jaar dienstjaren, gaan samen met Joop de algehele directie voeren
De neven Tim en Bas van Eijk, met respectievelijk 14 en 13 jaar dienstjaren, gaan samen met Joop de algehele directie voeren

Lekkage of verstopping? Joop Keyzer weet raad!

advertenties

DEN HOORN - U zit er niet op te wachten, een lekkage of een storing aan het afvoersysteem. Maar voor elke storing is een oplossing. U kunt altijd terecht bij Installatiebedrijf Joop Keyzer BV. Over 'waterdicht' gesproken, elk probleem kan in de regel binnen 24 uur opgelost worden.

Op 1 september 2018 bestond Installatiebedrijf Joop Keyzer 30 jaar. Op dezelfde datum in 1988 trok Joop de stoute schoenen aan en startte zijn eigen installatiebedrijf. Het bedrijf is inmiddels danig uit haar jasje gegroeid en beslaat in totaal zeven loodgieters en twee dames op de binnendienst. Voor Joop is de tijd gekomen om het stokje over te dragen en het wat rustiger aan te doen. Niet dat hij op zijn lauweren gaat rusten, maar de enige verantwoordelijke is hij niet meer. De neven Tim en Bas van Eijk, met respectievelijk 14 en 13 jaar dienstjaren, gaan samen met Joop de algehele directie voeren.

Innoverend
Het installatiebedrijf is bekend in de wijde omgeving. Een vaste klantenkring heeft hen op de been gehouden, zelfs in de voorbije crisistijd. Het bedrijf is innoverend en volgt de ontwikkelingen binnen de installatiebranche op de voet. Daarnaast heeft men een grote kennis op het gebied van warmtepompen, voor duurzaam verwarmen zonder aardgas. Verder zijn ze ook gespecialiseerd in het aanleggen van zonne-energiesystemen. Zowel zonneboilers als pv-panelen.
Op de vraag of hij een bijzondere opdracht kan noemen, zegt Tim: "Elke opdracht zien wij als bijzonder. Daardoor kiezen klanten voor ons."

Installatiebedrijf Joop Keyzer BV,
Dijkshoornseweg 93,
2635 EM Den Hoorn
Telefoon: 015-2615772 of mail:
installatiebedrijf@joopkeyzer.nl