Inschrijving Run-Bike-Run bijna van start

advertenties

De inschrijving voor "De Viergang" Run-Bike-Run Pijnacker op zondag 18 november 2018 zal op zaterdag 15 september open gaan.

De organisatie van de Run-Bike-Run Pijnacker is al druk bezig met de 29e editie die op zondag 18 november plaatsvindt in samenwerking met de IJsvereniging Pijnacker en de Triathlon Vereniging Pijnacker.

De Run-Bike-Run bestaat uit: 5 kilometer hardlopen (twee rondes van 2,5 km), 20 kilometer mountainbiken en nog eens een ronde van 2,5 kilometer hardlopen.

Deelname is toegestaan voor iedereen die op 31 december van dit jaar 16 jaar of ouder is. Er zijn klassementen in de categorieën leeftijd, geslacht en solo/duo. Er wordt gestart in een wedstrijd- en recreantencategorie. Start en finish zijn bij de IJsvereniging Pijnacker aan de Sportlaan 17.

Het loopparcours, dat fraaier is dan voorheen en grotendeels onverhard, gaat over de Sportlaan, Noordweg en door het Bieslandse Bos. Het fietsparcours, dat blubberig kan zijn, ligt in de polders tussen Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Delft.

Aanmelden voor de Run-Bike-Run Pijnacker kan vanaf 15 september. Het aanmeldformulier vindt men onder het kopje 'inschrijven' op de website www.runbikerunpijnacker.nl