Foto:

Unieke winterkleding bij kringloop RataPlan

  advertenties

Op zondag 2 september start de verkoop van winterkleding bij Kringloopwinkel RataPlan. Het kringloopbedrijf zal die dag extra open zijn van 12.00-17.00 uur.

We genieten dan nog wel volop van de zomerse temperaturen, maar voor we er erg in hebben daalt het kwik weer flink en om daar goed op voorbereid te zijn start de verkoop van winterkleding op zondag 2 september. Alle vestjes, lange broeken en jassen worden tevoorschijn gehaald. RataPlan biedt een ruim assortiment herfst- en winterartikelen waardoor de zoektocht naar unieke artikelen bij de kringloopwinkel altijd nieuw en vers is.

RataPlan Delft en RataPlan Den Haag Ypenburg hebben op 2 september een extra koopzondag en zijn geopend van 12.00 uur – 17.00 uur. De volledige kledingafdeling is vanaf dat moment ingespeeld op het winterseizoen en zal dagelijks worden aangevuld met nieuwe spullen. Daarnaast organiseert RataPlan Delft vanaf 14.00 uur een modeshow waarbij unieke winterse outfits worden gepresenteerd. Van jassen en truien tot spijkerbroeken en laarzen. Ook bij de kringloop is er voor ieder wat wils.

Begint u binnenkort met het uitzoeken van uw eigen kledingkast en worden er spulletjes vervangen of weggedaan? Ook uw "oude" kleding en schoenen kunnen een ander weer blij maken. U kunt uw kleding bij de winkel afgeven en krijgt als dank een gratis kopje koffie of thee. Laat u het liever ophalen? Neem dan contact op met de klantenservice van RataPlan en plan een ophaalafspraak in. Telefoonnummer: 088-8282782. RataPlan komt graag op afspraak langs om spullen op te halen.

Wilt u meer informatie over een kringloopwinkel bij u in de buurt? Ga naar www.rataplan.nl of volg RataPlan op social media.

Meer berichten
 
CustomHtml_1