Spaar voor nostalgische mokken van Delft

  advertenties

Delft / Den Hoorn – Op zondag 26 augustus start er bij de PLUS supermarkten in Delft en Den Hoorn een unieke spaaractie voor nostalgische mokken van Delft.

Delft heeft een rijke geschiedenis en een historische binnenstad met vele bezienswaardigheden. De stad telt maar liefst 1500 monumenten; 700 Rijksmonumenten en 800 gemeentelijke monumenten.

Serie
De PLUS ondernemers uit Delft en Den Hoorn vonden het de hoogste tijd om hier wat mee te doen en hebben een serie mokken laten ontwikkelen met bekende gebouwen en plekken van Delft en Den Hoorn. De serie bestaat uit maar liefst acht verschillende mokken. Er zijn Delftse mokken van de Vredeskerk aan de Nassaulaan, Faculteit Architecture TU, het Stadhuis, de Nieuwe Kerk, de Oostpoort, gracht Oude Delft, het Legermuseum en de Sint-Antonius en Corneliuskerk en de Bolle Kickert van Den Hoorn.

Sparen
Het sparen gaat bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen heel snel: bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt men een spaarzegel en bij zes zegels is de spaarkaart al vol.

Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van slechts 2,99 euro kunt u voortaan uw koffie of thee uit een unieke mok drinken. Wekelijks is er een actieproduct waarbij men een gratis extra spaarzegel ontvangt. Zo gaat sparen extra snel.

Op=op
Hoewel er ruim 10.000 mokken zijn geproduceerd, geldt voor deze actie echt OP=OP! De actie duurt van zondag 26 augustus tot en met zaterdag 20 oktober 2018. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zaterdag 27 oktober 2018.

Meer berichten
 
CustomHtml_1