Loop eens binnen bij Specsavers in Delft Centrum of in De Hoven!
Loop eens binnen bij Specsavers in Delft Centrum of in De Hoven! (Foto: )

Preventief uw ogen onderzoeken bij Specsavers

  advertenties

Sinds april 2018 is Specsavers Delft begonnen met het aanbieden van preventieve ooggezondheidsonderzoeken in de winkels in Delft Centrum en in De Hoven. Dit onderzoek is iets anders dan de reguliere oogmeting die u van de bekende opticien en audicien gewend bent.

Tijdens een oogmeting wordt bekeken of uw sterkte is veranderd en kunnen medewerkers middels de spleetlamp zaken constateren zoals een vertroebeling van de ooglens. Tijdens het preventieve ooggezondheidsonderzoek wordt door de medewerkers de gezondheid van uw oog onderzocht. De ervaren optometristen, die al jaren bij Specsavers werken, zijn heel blij dat ze nu ook een speciale camera tot hun beschikking hebben om een foto van de binnenkant van uw oog te maken. Deze foto bekijken zij en vervolgens bespreken ze met u als klant wat zij zien. Zo kunnen in een vroeg stadium diabetes, glaucoom, macula degeneratie en andere aandoeningen geconstateerd worden, onder controle gehouden worden en indien nodig kan Specsavers u doorverwijzen naar de huisarts of oogarts.
Voor iedereen die een familielid heeft met één van bovengenoemde aandoeningen is het aan te raden om eens zo'n onderzoek bij Specsavers te doen. Maar ook als u gewoon geïnteresseerd bent in de gezondheid van uw ogen is dit onderzoek zeker aan te raden. Om een onderzoek in te plannen kunt u een van de winkels bellen, even langskomen, of via www.specsavers.nl zelf uw afspraak inplannen in de online agenda. Het onderzoek duurt circa 20 minuten. De kosten van het onderzoek bedragen in deze aanvangsperiode slechts 29 euro.

Specsavers Delft centrum: Brabantse Turfmarkt 80, Specsavers De Hoven: Martinus Nijhofflaan 38

Meer berichten
 
CustomHtml_1