Laat de apparaten van Easyslim.nu het harde werk voor je doen!
Laat de apparaten van Easyslim.nu het harde werk voor je doen! (Foto: )

Gemakkelijk afslanken zonder crashdieet met Easyslim.nu

  advertenties

Je eet gezond en sport regelmatig, maar komt toch niet van dat buikvet af. Terwijl de jaren verstrijken begint je lichaam aan alle kanten te hangen. Je vermijdt bepaalde kleding om putjes, oneffenheden en lovehandles te verbergen. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Dominique Babb, franchisenemer van Easyslim.nu in Ypenburg, vond een permanente oplossing in de methode van Easyslim.nu en legt uit wat die methode voor haar betekend heeft. "Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken. We zien veel mensen in onze zaak, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu echt werkt."

Voordat Dominique Easyslim.nu kende probeerden zij al een hele tijd af te vallen. "Maar nadat ik verschillende methoden had geprobeerd, zakte de moed mij steeds verder in de schoenen. Door alle slechte ervaringen dacht ik dat dit ook te mooi was om waar te zijn." Maar als Dominique na één behandeling al een positief effect op haar lichaam ervaart, wordt zij erg enthousiast. "Ik merkte dat de behandeling mijn lichaam wakker had geschud. Ik ben in korte tijd vijf kilo afgevallen, en het mooiste is dat de omvang van mijn bovenbenen aanzienlijk afgenomen is, dat was voorheen onmogelijk!"

Proefbehandeling
Kom je voor je eerste behandeling? Dan volgt na een intakegesprek over jouw persoonlijke doelen en probleemzones een eerste meting en een proefbehandeling. Als je op de behandeltafel ligt worden pads op je buik, heupen en benen aangebracht. "Via ultrasound – hoge geluidsgolven die je niet hoort of voelt – worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures." Door die spieropbouw wordt ook cellulite minder en je huid strakker. Een bijkomstig voordeel is dat getrainde spieren op hun beurt ook op lange termijn meer energie uit je opgeslagen vetten verbruiken.

Actie
Sinds Dominique het effect van de methode zelf ervaren heeft, heeft ze vanuit haar eigen enthousiasme een filiaal van Easyslim.nu geopend in Ypenburg. Sinds de opening heeft ze het druk gekregen. Samen met haar enthousiaste medewerksters zorgt zij ervoor dat de klant zich al snel op hun gemak voelt. Omdat Easyslim.nu Ypenburg nu 1,5 jaar bestaat, hebben zij een speciale Actie voor u. Boek nu een Proefbehandeling & Intake samen voor 39,- euro (t.w.v. 69,- euro) Bel: 06 29 35 39 53 / mail: ypenburg@easyslim.nu

Meer berichten
 
CustomHtml_1