Edwin van der Zijden en Leo Rontberg zetten zich samen in voor lokaal ondernemerschap
Edwin van der Zijden en Leo Rontberg zetten zich samen in voor lokaal ondernemerschap

Rodi Media doet zaken via Delft Business Plaza

advertenties

Sinds 1 maart 2018 kunnen bedrijven en ZZP'ers in Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden zich aansluiten bij Delft Business Plaza. Dit is een initiatief van Business Plaza Nederland. Hun missie: 'zaken doen met uw buurman' en ervoor zorgen dat opdrachten binnen de lokale economie blijven.

Edwin van der Zijden en Elma Hagen hebben dit initiatief naar Delft gehaald en geloven dat Delft Business Plaza een groot succes kan worden. "De diversiteit aan bedrijven in Delft is enorm", vertelt Edwin. "In Delft zijn zo'n 10.000 ondernemers met economische verkeer, maar vaak worden bedrijven van buitenaf gehaald om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Veel ondernemers weten niet eens wie er allemaal bij hun in de straat zit, en dat is jammer. Ik kan je namelijk verzekeren, echt alles is te vinden in Delft!"

Delft Business Plaza draagt bovendien bij aan verantwoord ondernemen. "Waarom zou je ver zoeken als een product of dienst ook lokaal te vinden is? Dichtbij zakendoen wordt steeds meer van belang voor zowel de eigen onderneming als het milieu. Lokaal samenwerken werkt!" Een aantal bedrijven/zzp'ers heeft zich al aangemeld maar het is de bedoeling dat dit aantal groeit. Rodi Media heeft zich aan Delft Business Plaza verbonden als mediapartner en helpt op die manier mee aan het promoten van lokaal ondernemerschap. "Een vruchtbare samenwerking, die hopelijk lang voortgezet mag worden!"

Voor 50,00 euro per jaar bent u al Member en geniet u van verschillende voordelen zoals uw eigen profiel uitbreiden, onbeperkt gebruik maken van het prikbord om bijvoorbeeld te adverteren of evenementen te plaatsen. Delft Business Plaza helpt u bovendien bij het uitbreiden van uw netwerk en meer bekendheid krijgen in Delft. Naast het standaardpakket kan men ook kiezen voor een 'silver' of een 'gold' pakket. Voor meer informatie: www.delftbusinessplaza.nl.