Delft als één grote locatie zonder muren
Delft als één grote locatie zonder muren Foto: Esdor van Elten

Hofmakerij in Delft: de stad één groot podium

advertenties

Improve is een van de vele partijen in Delft die vol overtuiging met anderen samenwerkt om van congressen en evenementen unieke belevingen te maken. Heel Delft is voor hen één grote locatie met vele en onverwachte mogelijkheden. Afgelopen week daagde "Hofmakerij" in Museum Prinsenhof Delft professionele evenementenorganisatoren uit eens te kiezen voor een innovatieve aanpak.

In de Waalse kerk werden bezoekers betoverd toen ze middenin een schilderij van Pieter de Hoogh stapten; een van de projecties die de ruimten van Museum Prinsenhof Delft wonderlijk kleurden. De historische omgeving van het museum kreeg ook door de verrassende aankleding van Van der Maarel Eventstyling, de unieke culinaire ervaringen dankzij Van der Linde Catering en inspirerend entertainment van Delftse bodem een nieuwe en verrassende uitstraling. De ruim 150 organisatoren, die tijdens hun bezoek ook geïnformeerd werden over de komende exposities en projecten in Museum Prinsenhof Delft, waren zeer onder de indruk. Ook de bezoekers van de avond voor de vrienden van het museum waren lovend over het resultaat.

"Je kunt en moet Delft zien als één grote locatie zonder muren", zeggen de samenwerkende partners: "Wij kunnen als stad echt een ander concept bieden. Wij dagen met elkaar de organisatoren uit om eens na te denken over innovatieve benaderingen van congresseren en vergaderen, om de vernieuwing op te zoeken."

Zoals op een woonboulevard de verschillende bedrijven de klant perfect bedienen door samen te werken en elkaar wat te gunnen, zo kun je Delft eigenlijk zien als een 'Congres Boulevard' waar je altijd slaagt. Of het nu gaat om een kleine vergadering, een mini symposium over de zorg of een groot internationaal wetenschappelijk congres van meerdere dagen. Soms net even anders dan anders, maar daardoor des te inspirerender.

Wil je meer weten of verder praten over je eigen droomevenement, neem dan contact op via www.prinsenhof-delft.nl