De Familie van Nielie is een muzikale familievoorstelling bomvol liedjes, poppen en live muziek
De Familie van Nielie is een muzikale familievoorstelling bomvol liedjes, poppen en live muziek Foto: Esdor van Elten

Een familie die bijna uit elkaar barst van liefde

advertenties

Heb je zin in een muzikale familievoorstelling bomvol liedjes, poppen en live muziek? Dan ben je op zondag 4 maart zeer welkom bij 'De Familie van Nielie' in Theater de Veste, want deze familie zit boordevol liefde.

Verhaal
De voorstelling die geschikt is voor iedereen vanaf 6 jaar gaat over een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken. Kortom een modern samengesteld gezin dat almaar groter en groter wordt.

Alles is mogelijk
Maar woont zo'n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

Leuk voor hele familie
'De Familie van Nielie barst van de liefde' is een heel grappige voorstelling in een fantasierijk decor met herkenbare personages en lekkere muziek. Het wordt gespeeld door Theater Kwatta en Het Nationaal Jeugdorkest. Een tip voor een leuk uitje met de hele familie op zondagmiddag 4 maart. Kijk voor meer informatie op www.theaterdeveste.nl.