Vrijwilligerswerk doe je voor elkaar. (Foto: PR)
Vrijwilligerswerk doe je voor elkaar. (Foto: PR)

Is in papieren duiken jouw ding?

advertenties

Delft voor Elkaar zoekt vrijwilligers voor de Thuisadministratie om Delftenaren die moeite hebben met het ordenen van hun administratie te ondersteunen en adviseren.

Niet alle mensen lukt het om thuis hun financiële administratie zelfstandig op orde te houden. Wie het overzicht kwijt raakt loopt grote kans om in de problemen te komen. Om dit te voorkomen helpen vrijwilligers van Delft voor Elkaar hen om zorgvuldig en stap voor stap weer overzicht en grip op de thuisadministratie te krijgen. Het aantal burgers dat rond de armoedegrens leeft neemt toe waardoor het aantal hulpvragen ook oploopt. Daarom wil Delft voor Elkaar het vrijwilligersbestand bij de Thuisadministratie uitbreiden. Is dat iets voor u?
Delft voor Elkaar zoekt vrijwilligers met kennis en ervaring op administratief en financieel gebied. Ben je goed in ordenen of budgetteren? Wil jij je verdiepen in wet- en regelgeving? Los je graag problemen op? Help je graag andere mensen? Ben je één of meer dagdelen per week beschikbaar? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Thuisadministratie van Delft voor Elkaar.

Delft voor Elkaar
Hulp bij thuisadministratie is een vrijwilligersproject van Delft voor Elkaar. Zij zorgt voor ondersteuning en begeleiding van de vrijwilligers. Dat betekent dat vrijwilligers ingewerkt en (bij)geschoold worden. De vrijwilliger en hulpvrager worden door een coördinator met elkaar in contact gebracht. Als het een goede match is maakt de vrijwilliger zelf de vervolgafspraken. Hierdoor is dit vrijwilligerswerk prima in te passen in de eigen agenda/vakantieplanning. Wil je meer weten? Stuur een mail naar info@delftvoorelkaar.nl of bel 015-7600200 (maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren). Je kunt ook een kijkje nemen op de site: http://www.delftvoorelkaar.nl/job/vrijwilliger-thuisadministratie/