Laat je inspireren!
Laat je inspireren!

Instore is meer dan een conceptstore

advertenties

Instore conceptstore is meer dan een conceptstore. Gelegen in een prachtige pijpenla aan de Voldersgracht in Delft, is Instore een bepalende factor gebleken voor dit hippe straatje.

Instore conceptstore is de plek waar je heen gaat voor inspiratie. Waar je warm wordt verwelkomd en met een espressootje in je hand rustig kan neuzen naar een vernieuwende outfit.
Want origineel en vernieuwend dat zijn ze. Niet alleen in hun mode aanbod voor heren, dames en kids, maar ook door hun creatieve studio.

Media
Dit zie je terug op hun actieve instagram account en vanaf vandaag hun vernieuwde website. Hierin is ook plek voor hun eigen YouTube kanaal INSTORE tv, waar ze style classes en backstage filmpjes showen.
Naast dat ze een rijk aanbod mode en sieradenmerken hebben, kunnen hippe mama's kunnen hun lol op hier voor de kleintjes maar ook voor zichzelf, want shop ook hier dat kittige lingeriesetje of die paar toffe DR Martens.
Het lijkt net of je de kast, of eigenlijk de woon/kleedkamer, van Denies en Mel betreed. Deze meiden hebben hebben het voorwerk alvast voor je gedaan en een originele merkenmix voor je ingekocht, zodat jij zelfverzekerd en met een lach op je gezicht weer de deur uit gaat.

Instastorie
Veel klanten van instore laten zich inspireren door de instastories en instagram outfit posts. Binnenkort is het ook mogelijk om vanaf thuis te winkelen via deze posts! Dus bestellen in de webshop en lekker makkelijk thuis laten bezorgen. Uiteraard is een bezoekje aan de winkel nog steeds veel leuker!

Je kunt elke dag terecht bij Mel en Denies want ze zijn 7 dagen per week open.
Check hun website nu zelf: www.instore-conceptstore.nl.