Open tot begin december.
Open tot begin december.

Tegen gereduceerd tarief wassen bij De Walvis

advertenties

DELFT – Wasstraat De Walvis gaat Delft verlaten. Noodgedwongen. Vanwege nieuwbouw op de huidige locatie gaat de wasstraat aan de Martinus Nijhofflaan dicht. De wasstraat is geopend tot begin december.

Om de vele trouwe klanten te bedanken, betaalt iedereen voor elk wasprogramma slechts 7,50 euro. Ook voor het programma dat normaal gesproken bijvoorbeeld 14.50 euro kost.
Houd de komende periode de website in de gaten.
Door de bouwwerkzaamheden kan het wel eens voorkomen dat er geen watervoorziening is. De wasstraat blijft dan gesloten, maar dit wordt duidelijk gecommuniceerd via de website.
"We zijn al onze klanten, die hier de afgelopen zeven jaar hun wagen kwamen wassen, hartstikke dankbaar", zegt Marcel van Veen van De Walvis.
"Om hen te bedanken hebben we nog tot de sluiting allerlei leuke acties."

De Walvis-acties
Wie op de hoogte wil blijven van alle andere acties, kan het beste de Facebook-pagina van De Walvis in de gaten houden. De Walvis wist, toen het zich op deze plek naast de Hoven Passage vestigde, al dat dit een tijdelijke locatie was. Van Veen hoopt nu in een andere stad een nieuwe vestiging van De Walvis te kunnen openen.