Het Dacia-verkoopteam van Autohaag Zeeuw Delft met van links naar rechts: Jordi Vrijmoed, C?uneyd Hardalioglu, Lars Dukker en Ismail Aliradja.
Het Dacia-verkoopteam van Autohaag Zeeuw Delft met van links naar rechts: Jordi Vrijmoed, C?uneyd Hardalioglu, Lars Dukker en Ismail Aliradja.

Drie keer raak met Dacia is een hattrick bij Autohaag Zeeuw Delft

advertenties

DELFGAUW – De Dacia Hattrick Dagen zijn begonnen bij Autohaag Zeeuw Delft. Ze duren tot en met 31 oktober en in deze periode kunnen klanten drie keer scoren! Een echte hattrick.

Hoe kun je die hattrick scoren? Het eerste doelpunt scoor je door één van de royaal uitgeruste actiemodellen te kopen. Het Roemeense merk heeft diverse modellen en uitvoeringen. Deze zijn allemaal bij Autohaag Zeeuw Delft beschikbaar. Het tweede doelpunt scoor je met het aantrekkelijke financieringsaanbod. Je hoeft geen aanbetaling te doen en betaalt de auto in 48 maanden af tegen 1,9 procent zonder maximum. "En het derde doelpunt scoor je met een accessoirescheque ter waarde van 250 euro", zegt Cuneyd Hardalioglu. "Dit bestaat onder andere uit dakdragers, fietsendragers, een trekhaak en een dashcam. Maar het pakket omvat nog veel meer items."
Alle Dacia's hebben drie jaar fabrieksgarantie. De accessoirescheque is ook te benutten voor een verlenging van de fabrieksgarantie van uw nieuwe Dacia. Informeer bij Autohaag Zeeuw Delft wat deze regeling inhoudt en wat de voorwaarden zijn. "Tijdens de Dacia Hattrick Dagen gaat het om royaal uitgeruste Dacia's, met een vanafprijs van 12.379 euro rijklaar in het geval van de Sandero", aldus Hardalioglu.
Een overzicht van de Dacia-range maakt duidelijk hoe aanlokkelijk deze voordeeldagen zijn. De Dacia Sandero, ook als Serie Limitée Royal beschikbaar, de Logan MCV, de Logan MCV Serie Limitée Royal, de Duster, Dokker, Dokker Stepway en Dokker Van en de Lodgy. "Voor de bestelautoversie van de Dokker geldt de Hattrick-actie dus ook gewoon", aldus Hardalioglu. "Overigens verwachten we in januari de vernieuwde Duster in de showroom, die vanaf november bij ons te bestellen is."
De Dacia Hattrick Dagen maken dat de Dacia-afdeling van het autobedrijf op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw tot en met 31 oktober helemaal in Voetbal Sferen is. Kom die hattrick scoren bij Autohaag Zeeuw Delft!

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl