Afbeelding

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

advertenties

Prachtige goed onderhouden ruime woning in een groene en waterrijke buurt

DELFT – Caroline en Thierry zijn twaalf jaar geleden in deze grote woning in de wijk Voorhof komen wonen.

Thierry wilde altijd al aan het water wonen. Daarom heeft hij het erg getroffen met deze woning met een tuin aan het water. Verder is dit een heerlijk groene buurt met zowel voor als achter bomen. "Ikzelf heb drie kinderen en één van hen woont al op zichzelf", zegt Caroline. Thierry is voor zijn werk veel in het buitenland en één van de kinderen vertrekt binnenkort naar Nepal. "Het is tijd om wat kleiner te gaan wonen."
Toen Caroline en Thierry hier kwamen wonen, hebben ze meteen alles in huis vernieuwd. Ze vonden het interieur niet bij hun smaak passen en hebben een grote verbouwing laten uitvoeren. Na het moment van aankoop, heeft de verbouwing wel een jaar geduurd. "Allereerst hebben we op de begane grond en de eerste verdieping een serre aan laten bouwen", vertelt ze. "Daarnaast zijn nagenoeg alle kamers uitgebouwd en is overal dubbele beglazing aangebracht." Omdat Thierry veel vanaf huis werkt, is het gehele huis voorzien van netwerkaansluitingen, een alarm en tv-aansluitingen op iedere kamer. Op de begane grond hebben deze bewoners een eigen parkeerplaats in de straat. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om hun auto te parkeren in de garage met een elektrische deur. Achter deze inpandige garage is er een tuin- of werkkamer, die zoals gezegd met een serre is uitgebouwd. Ideaal voor een praktijk aan huis. Via een schuifpui is de 15 meter diepe achtertuin bereikbaar, die voorzien is van drie terrassen, mooie beplanting en een schuurtje. "Het is natuurlijk heerlijk zitten helemaal achterin", zegt ze. "Op het vlondertje aan het water is het heel aangenaam. De tuin is professioneel aangelegd." Op de eerste verdieping is de woonkamer, evenals beneden uitgebouwd met een serre. In de woonkamer is een mooie open haard aangelegd. Aan de achterkant is er een glazen pui, die een prachtig uitzicht biedt op de tuin en de achterliggende bomen. Aan de voorzijde is een keuken met luxueuze toebehoren en allerlei inbouwapparatuur. "Ook op het balkon bij de keuken is het trouwens heerlijk buiten zitten", zegt Caroline. De gehele eerste verdieping is voorzien van een beukenhouten vloer. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers, die dus allemaal zijn uitgebouwd. De badkamer is uitgerust met een tweepersoons ligbad, een inloopdouche en een wastafel. "Verder hebben we op bovenste woonlaag nog twee grote slaapkamers en een opslagruimte", gaat ze verder. "Ten slotte is er een vliering over de hele lengte van de woning." Op alle verdiepingen ligt een mooie vloer. Door het hele huis is er nergens bedrading te zien. Alle snoeren en contacten zijn namelijk volledig weggewerkt. Vervolgens hebben alle slaapkamers goed werkende horren en is er een intercomsysteem en iedere kamer is voorzien van een netwerk- en tv-aansluiting. "De trappen hebben overigens extra veiligheidsleuningen", gaat ze verder. "Kinderen of ouderen zullen dan niet al te snel uitglijden. De buitenkant is trouwens altijd netjes geschilderd en er is geen achterstallig onderhoud." Het burencontact is heel goed. Volgens Caroline zijn de bewoners in deze buurt heel leuke luitjes, waar ze goed mee om gaan. "Er is eigenlijk nooit gekkigheid", zegt ze. "Dit huis is groot genoeg om een kantoor aan huis te hebben."
Binnenkort is de nieuwe XL supermarkt klaar en in tien minuten fiets je naar het centrum. BSO is om de hoek. De bus stopt vlakbij en de uitvalswegen A4 en A13 zijn snel
bereikbaar.

Maandag 14 augustus houdr Roepman Makelaardij van 16 tot 17 uur open huis.

Guido Gezellelaan 95, Delft
Vraagprijs is 439.500 euro k.k.

Roepman Makelaardij
Molslaan 43, Delft
2611 RJ Delft
(015) 213 41 34
www.roepman.nl