De pas geïntroduceerde Honda Civic Sedan. (foto's: Martijn Linthorst)
De pas geïntroduceerde Honda Civic Sedan. (foto's: Martijn Linthorst)

Leuk sparringmaatje voor de Civic vijfdeurs: de Honda Civic Sedan

advertenties

WATERINGEN – Een tijdje geleden hebben we de vijfdeurs Honda Civic in de showroom van Auto Ruiter mogen verwelkomen. Volledig hertekend en nieuw ontworpen. Nu heeft deze gezelschap gekregen van de sedan.

De Honda Civic is een sterk staaltje Japanse innovatie, vol technologisch vernuft. De nieuwe Honda Civic vijfdeurs heeft een sportieve spirit, te leveren met twee krachtige motoren: de 1.5 i-VTEC van 182 pk en de 1.0 i-VTEC van 129 pk. Naar keuze verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een continu variabele CVT-automaat. Wim van der Meer van Auto Ruiter verwacht ongelofelijk veel belangstelling voor deze auto. "De verkoop zal goed zijn en dan krijgen we ook weer een heleboel inruilers binnen."
Binnenkort zijn er bij Auto Ruiter ook de Dream Days. Deze bestaan uit diverse auto-acties met flinke kortingen. Deze kunnen oplopen tot wel 5.000 euro. "Het is al weer de tiende generatie van de Honda Civic", zegt Van der Meer. "Gebouwd voor het succes. En de sedan, die wordt gekenmerkt door zijn messcherpe aerodynamische lijnen."
De Honda Civic vijfdeurs is al verkrijgbaar vanaf 24.700 euro. De Honda Civic Sedan is er vanaf 32.620 euro!
 

Auto Ruiter
Oosteinde 21
2291 AA Wateringen
(0174) 29 71 61
www.auto-ruiter.nl