De medewerkers van Björnd Makelaardij bij de bus met de nieuwe reclamecampagne.
De medewerkers van Björnd Makelaardij bij de bus met de nieuwe reclamecampagne.

Ontdek de mens achter de medewerkers van Björnd Makelaardij

advertenties

DELFT – De nieuwe reclamecampagne van Björnd Makelaardij al opgemerkt? Het makelaarskantoor aan de Oude Delft stelt hierin een aantal van zijn medewerkers voor. Behalve naamgever Björnd, worden ook zijn collega's Bart, Rens en Caroline voorgesteld.

Dit makelaarskantoor wordt namelijk bemand door heel gewone mensen, die zo hun eigen specifieke voorkeuren, liefhebberijen en hobby's hebben. Naamgever Björnd is een echt mensen-mens. Voor hem is het ver- of aankopen van een woning een kwestie van samenwerken. Samen met de cliënt het hele traject doorlopen en daarbij volkomen transparant te werk gaan. Op basis van vertrouwen, want daar zit voor hem de kik.

Nieuwe campagne
Bart houdt van koken en wijn en dat steekt hij in de nieuwe reclamecampagne niet onder stoelen of banken. Op de nieuw bestickerde bus is deze makelaar te zien met een groot koksmes in zijn hand en met een schort voor. En Rens, wat doet hij in zijn vrije tijd? Rens houdt van sporten, hij is een fanatiek hardloper met een flinke dosis winnaarsmentaliteit. Altijd gaat hij er dan ook met de volle honderd procent voor. Samen met de cliënt bereikt hij dan 'als eerste' het lint van de finish. Caroline is ook al zo'n sportief type, al is zij vooral in het fitnesscentrum te vinden. Meerdere keren per week is zij actief als spinninglerares. Dan gaat ze er helemaal voor, net zoals in haar werk. Caroline laat zich niet gek maken, ook niet als het af en toe een gekkenhuis is. Dan blijft ze met beide benen op de grond.

Vrijblijvende afspraak
Loop of fiets je in Delft, dan zal de nieuw bestickerde bus van Björnd Makelaardij, met die welbekende personen er op, zeker opvallen. Een nieuwe, frisse campagne, die in één keer duidelijk maakt waar dit kantoor voor staat. Daarnaast wil Björnd Makelaardij u graag voorstellen aan Ron Jense, de servicemedewerker van het kantoor. Ron houdt zich bezig met onder meer de perfecte plaatsing van de opvallende Kopen? en Huren? -borden. Met veel plezier komt hij ook zo'n bord bij u plaatsen! Bel even voor het maken van een vrijblijvende afspraak.