Eigenaar Joop Wortelboer nodigt u uit voor de Eindejaarshow bij Roots Autoservice.
Eigenaar Joop Wortelboer nodigt u uit voor de Eindejaarshow bij Roots Autoservice.

Showroom Opruiming bij de Eindejaarshow van Roots Autoservice

  advertenties

PIJNACKER – De Eindejaarshow bij Roots Autoservice is een èchte opruiming. Dit betekent dat de showroom voor een groot deel leeg verkocht moet worden. Veel nieuwe auto's worden namelijk al weer verwacht in januari!

Zo'n opruiming, vervat in een echte Eindejaarshow, betekent natuurlijk heel veel voordeel voor de klant. "Want omdat onze showroom plaats moet bieden aan nieuwe auto's, zullen huidige auto's plaats moeten maken. En dit betekent weer, dat we de auto's tijdens deze show echt tegen handelsprijzen verkopen. We nemen de tijd om samen met onze klant naar de auto's te kijken en we doen er alles aan om tot een bodemprijs te komen. De auto van uw keuze is dan opeens 1.000 tot 2.000 euro goedkoper geworden", legt eigenaar Joop Wortelboer uit.

Serieuze kortingen
De Eindejaarshow duurt nog tot en met 31 december. Kom profiteren van dat voordeel! "Een voorbeeldje kan het grote voordeel duidelijk maken", zegt hij. "In de showroom staat bijvoorbeeld een Citroën C1, waar zo maar een groot gedeelte van de vraagprijs af 'onderhandeld' kan worden. Of een Smart met 10.000 kilometer op de teller. Kostte 11.950 euro, maar met een uurtje praten gaat die tijdens de Eindejaarshow weg voor 10.000 euro. Dat zijn serieuze kortingen!"
Joop Wortelboer vindt dit wel een leuke manier om auto's te verkopen. Hij vindt het leuk om 'de strijd aan te gaan' met zijn klant. Die is vanzelfsprekend uit op het meeste voordeel. "Op een echte bodemprijs hebben ze tijdens de Eindejaarshow natuurlijk meer kans, want wij willen graag ruimte voor de nieuwe lading auto's in januari. Dan kunnen we onze klanten weer op een andere manier van dienst zijn."

Openingstijden
Tijdens de Eindejaarshow is Roots Autoservice geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Tussen Kerstmis en Oud & Nieuw is het autobedrijf gesloten.

Roots Autoservice
Overgauwseweg 65
2641 ND Pijnacker
(015) 369 32 33
www.rootsautoservice.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1