Verkoopadviseur Martijn van Reenen voor de modellen waar een aankoopprijskorting van 2.000 euro voor geldt.
Verkoopadviseur Martijn van Reenen voor de modellen waar een aankoopprijskorting van 2.000 euro voor geldt.

Pak dat BPM-voordeel nu het nog kan bij Preuninger Haagland Hyundai

  advertenties

YPENBURG – Preuninger Haagland is helemaal klaar voor de laatste weken van het jaar. Tijdens de Eindejaarsverkoop richt de Hyundai-vestiging zich op de mensen die op het laatst nog willen profiteren van belastingvoordeel.

"Maar vooral ook van prijsvoordeel", zegt verkoopleider Martijn van Reenen. "We hebben extra ingekocht, om zo veel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren. Voor alle, en dat zijn er nu dus extra veel, voorraadmodellen is er een feestcheque van 2.000 euro. Dat betekent dat u op de i10, de i20, de ix20, de i30 en de Tucson een voorraadkorting tegemoet kunt zien van 2.000 euro!"
Heel slim om nu nog zo'n auto te kopen, want dan profiteer je nog van het gunstige BPM-tarief. In 2017 zullen de tarieven hoger worden. "Belasting wordt elk jaar hoger, dus het is slim om dat zo te omzeilen", aldus Van Reenen. "Prijsvoordeel, het huidige BPM-tarief en wel met het kenteken van 2017."

Een voorbeeld op de Tucson maakt veel duidelijk. Daarvoor geldt de feestcheque van 2.000 euro, tevens zou je na de BPM-verhoging hier nog eens 1.150 euro meer voor gaan betalen, dit maakt op deze auto een voorraadvoordeel van 3.150 euro. "Alle modellen en uitvoeringen zijn uitgerust met een airco en verkrijgbaar in diverse kleuren. Kom naar de showroom, de betreffende modellen herken je direct aan de Feestcheque!"
Op de Hyundai i10 is er nog eens een extra aantrekkelijk financieringsvoorstel. Met een rentepercentage van 1,99 procent op basis van maximaal 10.000 euro, afgelost in 36 maanden. "En diverse private lease aanbiedingen", aldus Van Reenen. "En dan met name voor de GO-versie van de i10. Met een maandbedrag van 229 euro. De GO-uitvoering van de i20 kost 285 euro per maand!"
Kom langs in de showroom en laat u informeren door het deskundige verkoopteam.

Preuninger Haagland Hyundai
Laan van Waalhaven 365
2497 GM Ypenburg
(070) 307 39 65
www.preuninger.hyundai.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1