Directeur Leo Harteveld, tevreden met de aansluiting van zijn bedrijf bij Cars&Joy.
Directeur Leo Harteveld, tevreden met de aansluiting van zijn bedrijf bij Cars&Joy.

Kwaliteit in reparatie en onderhoud in de werkplaats van Cars&Joy Harteveld

  advertenties

PIJNACKER – De ontwikkelingen bij Autobedrijf Harteveld zijn de afgelopen periode snel gegaan. Dealerschappen van andere merken dan het aloude Zweedse Saab, de verhuizing naar Pijnacker en nu dan de aansluiting bij Cars&Joy.

Is de auto eenmaal aangekocht, dan is natuurlijk heel belangrijk: betaalbaar en goed gepland onderhoud en mobiliteitsgarantie bij pech onderweg. "Dat is wat wij bieden aan de eigenaren van willekeurig welk merk", gaat hij verder. "En Cars&Joy voegt daar de joy-factor aan toe."
De nieuwste ontwikkeling binnen Autobedrijf Harteveld is namelijk de aansluiting bij Cars&Joy. Hiermee is de 'winkel' van Autobedrijf Harteveld weer verder uitgebreid. Cars&Joy richt zich hoofdzakelijk op bewoners van Pijnacker, maar natuurlijk zijn mensen uit Delft er ook welkom. Bij Cars&Joy kan iedereen terecht voor de aankoop en het onderhoud van zijn auto. "Auto rijden leuk maken", geeft directeur Leo Harteveld aan. "Dat is in één slogan waar Cars&Joy voor staat. Concreet betekent dit bijvoorbeeld een prettige begeleiding bij het zoeken naar een auto, voldoende financieringsmogelijkheden, een scherp geprijsde autoverzekering en garanties naar behoefte."
Autobedrijf Harteveld is ooit begonnen, zoals iedereen wel weet, als Saab-dealer. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich echter steeds meer gericht op de merken Volvo, Subaru en Ford. Bestaande Saabs kunnen nog heel goed worden gerepareerd of onderhouden in de werkplaats, want de expertise is nog ruimschoots aanwezig. Enige tijd terug is het enigszins ingekrompen bedrijf verhuisd van bedrijventerrein Ruyven naar de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker. Harteveld opende meer dan vijftig jaar geleden de deuren aan deze zelfde Delftsestraatweg, al was het aan de Delfgauwse zijde.
Door de landelijke organisatie van Cars&Joy heeft Autobedrijf Harteveld inmiddels een occasion-voorraad, die vele malen groter is. "De reikwijdte wordt groter en dat past in deze tijd", gaat Harteveld verder. "Een persoonlijke zoekopdracht levert niet alleen een sneller en beter, maar waarschijnlijk ook een scherper geprijsde match op!"
Harteveld is sinds enige tijd ook heel snel, efficiënt en eigentijds te bereiken via een app. Zowel te installeren op de Apple-devices als op androids. Alleen even het kenteken registreren en je hoeft bijvoorbeeld nooit meer na te denken over onderhoudsbeurten aan uw auto!

Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26C
2641 NB Pijnacker
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1