Bouwmarktmanager Danny Snaauw toont de Philips Hue, het nieuwste sfeerproduct in het assortiment LED-verlichting.
Bouwmarktmanager Danny Snaauw toont de Philips Hue, het nieuwste sfeerproduct in het assortiment LED-verlichting.

LED-verlichting kan heel mooi en sfeervol zijn

  advertenties

DELFGAUW – De -koude- Donkere Dagen hebben bij KARWEI Delfgauw voor een andere mindset gezorgd. In de bouwmarkt aan de Importweg 2 op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw wordt juist de gezellige, warme sfeer van Kerstmis opgezocht.

Een kerstboom, lichtjes en andere sfeerproducten. Een Kerstafdeling met kunstkerstbomen, die inmiddels 30 procent van de verkoop innemen. "Ballen, slingers, maar vooral verlichting, daar zijn we sterk in. En dan met name LED-verlichting, want daar stappen de mensen het meest naar over", zegt Danny Snaauw van de bouwmarkt. "We zien zelfs een sanering van halogeen lampen, en de markt wordt straks helemaal beheersd door energiezuinige spaar- en LED-verlichting. Maar die kunnen ook heel sfeervol zijn, getuige ons huidige Kerstassortiment, dat u zeker moet komen bekijken! Bijvoorbeeld de Philips Hue met afstandsbediening."
In de dagen vóór Kerstmis, op 23 en 24 december, worden er allerlei leuke dingen georganiseerd in de bouwmarkt. Voor alle klanten is er erwtensoep en voor de kinderen is er warme chocolademelk. Op Tweede Kerstdag is KARWEI Delfgauw ook geopend en helaas op Nieuwjaarsdag gesloten.
Telefoon: (015) 251 21 21. Internet: www.karwei.nl/delfgauw.

Meer berichten
 
CustomHtml_1