Bij Body Stress Release geeft Renée Heetland zachte impulsen langs de spierlagen
Bij Body Stress Release geeft Renée Heetland zachte impulsen langs de spierlagen

Body Stress Release helpt bij vele klachten

  advertenties

DELFT - Na zelf jarenlang met rugpijnen te hebben geleefd, ontdekte Renée Heetland de Body Stress Release. Ze knapte op en werd zo enthousiast over deze behandelmethode dat ze nu al jaren zelf practitioner is.

Body stress (lichaamsstress) ontstaat wanneer het lichaam er niet in slaagt overbelasting te verwerken. De stress die het lichaam dan te verduren krijgt kan een mechanische, emotionele of chemische oorzaak hebben en uit zich als vastgezette spierspanning in het lichaam."Je kunt het vergelijken met een tuinslang waar je op gaat staan en die stopt met stromen", legt Renée Heetland uit. "Zodra de beknelling verdwijnt gaat het water weer stromen. Op dezelfde manier lost Body Stress Release vastgezette spierspanning in het lichaam op, waardoor de communicatie van het zenuwstelsel wordt hersteld"
In BSR Praktijk Renée Heetland aan de Nieuwe Plantage 28 in Delft, behandelt de energieke practitioner mensen die komen met klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, whiplash, rugpijn, tintelingen, allergieën of indigestie. Ook bij kinderen helpt Body Stress Release bij bijvoorbeeld slaapproblemen, druk gedrag, moeite met concentreren en groeipijnen.
De behandelingen die Renee geeft bestaan uit lichte impulsen die ze met haar handen geeft langs de spierlagen in het gebied tussen nek en stuitje. "Het is een zachte methode waarmee ik het hele lichaam behandel, dus niet een specifieke klacht of plek. Ik heb het effect van Body Stress Release zelf ervaren doordat ik dertig jaar lang rugklachten heb gehad en geen afdoende behandeling hiertegen vond. Ik had veel pijn in mijn rug en stond 3 cm scheef na verschillende valpartijen. Door de Body Stress Releasebehandelingen ben ik van mijn klachten af. De methode is in Zuid-Afrika ontwikkeld door het echtpaar Gail en Ewald Meggersee. Ik moest dus ook naar Zuid-Afrika om practitioner te worden. Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk en het is fantastisch om nu zelf dit werk te doen en ook bij anderen te zien hoe ze hierdoor opknappen. We beginnen altijd met drie behandelingen op dag een, vier en elf en kijken dan wat het lichaam verder nodig heeft. Het is mooi om te zien dat als laag voor laag de spanning is opgeruimd het herstelvermogen van een lichaam groot is. Klachten verminderen of verdwijnen en mensen gaan zich energieker voelen."
Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen van Renée Heetland. Kijk voor meer informatie op www.bsr-heetland.nl of bel 015-3642985.

Meer berichten
 
CustomHtml_1