Cursus stoelmassage bij Balans en Reflectie
Cursus stoelmassage bij Balans en Reflectie

Ontdek massagetechnieken bij Balans en Reflectie

  advertenties

DELFT - Ervaar in het nieuwe jaar eens de ontspanning, aandacht en rust die massage brengt. Balans en Reflectie, aan de Nieuwe Langendijk 3, start in januari weer met een informatieavond- en ochtend over de verschillende cursussen en een retreat.

"Massage is goed voor jezelf en een cadeau voor de ander. Het is niet moeilijk, maar wel verstandig om de juiste kneepjes van het vak te leren", vertelt Marijn van der Vegt van Balans en Reflectie.

Informatieavond 11 januari
Op woensdag 11 januari om 20.00 uur kunnen bezoekers bij Balans en Reflectie kennismaken met de cursus Hoofd-, nek-, en schoudermassage van twee avonden (start op 1 februari) en de Basiscursus van acht avonden of vier dagen (start op 8 februari en 6 mei). Ook kunnen de bezoekers proefbehandelingen krijgen, waardoor ze het effect van massage zelf kunnen ervaren.

Vijf elementenmassage
"Voor zowel beginnende als gevorderde masseurs is een massage volgens de vijf elementen een nieuwe benadering", vertelt Marijn. "Het element aarde nodigt je uit om de stevigheid van je lichaam te voelen, met lucht ervaar je licht- en speelsheid, vuur maakt wakker, alert en helder en door water beweeg je mee met de stroom van de massage".
Een cursus Vijf elementenmassage voor gevorderde masseurs start op 10 februari en duurt vijf dagen. Marijn geeft een demonstratieochtend over deze door hem zelf ontwikkelde methode op zaterdagochtend 10 januari van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Retreat
Voor zowel beginners als gevorderden is het mogelijk om tijdens een weekend in Zeeland kennis te maken met de Vijf elementenmassage. De retreat is in welnesscentrum De Schouw van vrijdag 6 tot en met zondag 8 januari. De helft van de tijd besteed je aan massage, daarnaast is er alle ruimte om te genieten van de faciliteiten van het wellnescentrum of van het strand- bos- en duingebied van Schouwen-Duiveland. "Zo begin je het nieuwe jaar ontspannen en met een rustig hoofd", glimlacht Marijn.

Kijk voor meer informatie op www.balansenreflectie.nl of bel 015-2159747.

Meer berichten
 
CustomHtml_1