Tussen 10.00 uur en 16.00 uur worden er demonstraties gegeven door twee Miele chef-koks die u het verschil laten proeven tussen traditioneel koken op de kookplaat en koken in de stoomoven.
Tussen 10.00 uur en 16.00 uur worden er demonstraties gegeven door twee Miele chef-koks die u het verschil laten proeven tussen traditioneel koken op de kookplaat en koken in de stoomoven.

Ontdek voordelen van koken met stoom tijdens Miele Kookdemonstratie bij Koolschijn Delft

  advertenties

Bij Koolschijn Delft aan de Rotterdamseweg 352 is zaterdag 17 december een Miele Kookdemonstratie.

Koolschijn is één van de geselecteerde Miele dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan. Bij Koolschijn kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. Om de totaalbeleving te versterken beschikt Koolschijn over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties.

Zaterdag 17 december kunt u zich laten inspireren en informeren over de voordelen van koken met stoom. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur worden er demonstraties gegeven door twee Miele chef-koks die het verschil laten proeven tussen traditioneel koken op de kookplaat en koken in de stoomoven. Tevens laten de chef-koks het verschil proeven tussen bakken in boter op de kookplaat en braden in een combi-stoomoven van Miele. Iedereen is van harte welkom deze sessies bij te wonen. Met de stoomovens van Miele bereidt u in een handomdraai een compleet diner óf een gemakkelijk maaltijd. Alle Miele stoomovens beschikken over een externe stoomunit en een zeer nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor u altijd een perfect kookresultaat realiseert. Bovendien blijven veel vitaminen en mineralen behouden, zodat u kunt genieten van de originele en volle smaak van de gerechten.

Koolschijn, tevens bekend als SieMatic Huis Delft, beschikt als dealer van SieMatic keukens over een keukenmerk met een internationaal uitstekende reputatie, verdiend met schitterend ontworpen keukens. Volgens directeur Nico van Beek zijn er veel redenen om voor een SieMatic keuken te kiezen. "SieMatic is sterk innovatief en loopt ver vooruit", weet Van Beek. "Het is een keukenmerk voor mensen die een lifestyle hebben die het best getypeerd wordt door de omschrijving: tijdloos en elegant." Koolschijn SieMatic Huis Delft is de individueel grootste SieMatic-dealer van Nederland. Kopers profiteren hierdoor van kortingen tot 25 procent op de SieMatic collectie. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. Als partner van Miele beschikt Koolschijn in zijn showroom aan de Rotterdamseweg 352 over een breed assortiment Miele-inbouwapparaten.

"Met de naam Miele Kitchen Experience Partner is veel gezegd", vervolgt Van Beek. "Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Experience bij ons te ervaren. Kom dus zaterdag 17 december tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar Koolschijn en ervaar de unieke mogelijkheden van Miele apparaten."

Meer info: 015-2517171 of www.koolschijn.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1