Met een MINI Cabrio door de wasstraat van BOB Autowas.
Met een MINI Cabrio door de wasstraat van BOB Autowas.

Bij BOB Autowas gaat het dak eraf!

  advertenties

DELFT – De landelijke wasstraatketen BOB Autowas lanceert deze bijzondere campagne, vanaf 1 december is het zover. Bij BOB Autowas gaat het dak er letterlijk helemaal af. Vier maanden lang maakt iedere klant kans op het winnen van een nieuwe MINI Cabrio ter waarde van 25.000 euro.

En dat niet alleen… Om de actie nog extra te ondersteunen, biedt BOB Autowas een unieke experience: iedereen die het wil kan met een speciale geprepareerde MINI Cabrio door de wasstraat! Geen dak en geen ramen. Alleen maar schuim en borstels! Uit onderzoek blijkt dat 'met een cabrio door de wasstraat' bij veel mensen hoog op hun bucketlist staat. Dus met het dak eraf geeft BOB Autowas iedereen de gelegenheid om deze geweldige ervaring mee te maken.
De speciale MINI, die BOB Autowas heeft laten prepareren, maakt een tour langs verschillende filialen van BOB Autowas. Op zaterdag 10 december is de MINI tussen 14.00 en 16.00 uur in Delft, ga voor de overige data naar Facebook. Via de Facebookpagina en de website kun je namelijk zien op welke data en tijdstippen de MINI Tour in andere plaatsen is. Kom dan vooral langs en ervaar de unieke experience van deze wasstraat. Natuurlijk zorgt BOB Autowas voor de veiligheid van iedere deelnemer, en een speciaal team van medewerkers begeleidt deze wasstraatactie.
De actie loopt tot 1 maart 2017. Op www.bobautowas.nl staat meer informatie over de totale actie en de voorwaarden voor deelname. Dus kom vooral langs en ga lekker uit je dak!

BOB Autowas
Lagosweg 17
2622 CZ Delft
(015) 261 02 77
www.bobautowas.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1