Maxime van Stekelenburg (rechts) krijgt van medewerker Yorick de sleuteltjes van de Turbho RM50 overhandigd.
Maxime van Stekelenburg (rechts) krijgt van medewerker Yorick de sleuteltjes van de Turbho RM50 overhandigd.

Prijswinnares bij BikeSelect Delft blij met Turbho RM50

  advertenties

DELFT – Bij BikeSelect aan de Van der Lelijstraat 93A heeft onlangs een prijsuitreiking plaats gevonden. Prijswinnares Maxime van Stekelenburg kreeg de sleuteltjes van een Turbho RM50 scooter overhandigd.

Ze is winnaar geworden van de prijsvraag die via Facebook uitgeschreven was. De scooter-modellen van het merk Turbho zijn echte verkooptoppers bij BikeSelect Delft.

Turbho
Turbho is een Nederlands bedrijf, het enige merk dat zelf zijn scooters fabriceert. Andere scootermerken met retroscooters zijn slechts importeurs. Turbho is niet alleen een perfecte scooter, maar een compleet concept. Naast flitsende modellen en uitstekende service, hebben de Turbho scooters iets unieks. De scooterpas! Bij elke Turbho scooter wordt een unieke scooterpas gratis meegeleverd, waarop alle informatie over de scooter wordt geregistreerd, zoals de onderhoudsbeurten, historie en garantie. BikeSelect Delft heeft een grote collectie. Op de website www.bikeselectdelft.nl vindt u veel informatie over de vele producten die BikeSelect Delft verkoopt. Niet alleen vindt u op de website vele scooters en andere producten, maar ook de prijzen en afbeeldingen, speciale aanbiedingen op scooters en onderdelen, nieuws op het gebied van onderdelen en accessoires en uiteraard het aanbod occasions.
Kijk dus voor alle aanbiedingen op de website www.bikeselectdelft.nl.
Ook is BikeSelect Delft te vinden op Facebook: www.facebook.com/bikeselectdelft.nl.
Altijd heeft BikeSelect Delft voor klanten een aantal leenvoertuigen ter beschikking, waarvan gedurende een reparatie van het eigen voertuig gebruik gemaakt kan worden.

BikeSelect Delft is te bereilken via telefoonnummer:
(015) 214 68 77.

Meer berichten
 
CustomHtml_1