Een gastvrije ontvangst bij zonnestudio Suntimes
Een gastvrije ontvangst bij zonnestudio Suntimes

Hou een gezond kleurtje met zonnestudio Suntimes

advertenties

DELFT - Nu de temperatuur buiten daalt, komen er steeds meer mensen naar Suntimes om hun tint op peil te houden. De zonnestudio, aan de Papsouwselaan 133, zorgt voor een goede begeleiding en een passend advies voor ieder huidtype.

De ontvangstruimte van Suntimes ziet er schoon en uitnodigend uit met kaarsjes en handdoeken. Medewerkster Melissa biedt koffie aan. "Het is echt te merken dat het kouder wordt", vertelt ze. "Steeds meer mensen komen nu langs om hun zomerkleur op peil te houden of om zich voor te bereiden op een zonvakantie. Het is ook lekker ontspannend voor je lichaam om in de koude maanden onder de zonnebank te liggen en je ziet er veel beter uit met een beetje kleur. "

Veilig zonnen
Suntimes hecht veel belang aan veilig en verzorgd zonnen. De leeftijdsgrens van 18 jaar wordt strikt gecontroleerd met het legitimatiebewijs. Daarnaast vullen de klanten voordat ze gaan zonnen een intakeformulier in. Aan de hand van een aantal vragen geven de medewerkers een persoonlijk avies over hoe je het beste de zontijd kunt opbouwen, passend bij je huidtype.

Verzorgd zonnen
Suntimes verkoopt ook verzorgingsproducten. "Onze zoncosmetica zorgen voor moisterizing, bronzing en anti aging", legt Melissa uit. Zo kun je veilig en verzorgd zonnen en voorkom je huidveroudering."

NASA filtertechniek
De zonnebanken van keten Suntimes zijn exclusief voor Nederland ontworpen. Een bijzondere filtertechniek, afkomstig van NASA, haalt zestig procent van de infrarode straling weg. Hierdoor blijft voldoende UV-straling over die uitmuntende bruiningsresultaten geeft. Voor zowel beginnende als ervaren zonners is er een zonnebank. Zij kunnen kiezen uit vier verschillende types, van Turbo tot Power Plus.

Onbeperkt zonnen voor 7,99 euro!
Met de actie 'Onbeperkt zonnen voor 7,99 euro', biedt Suntimes het beste resultaat voor de laagste prijs. Voor 7,99 euro kun je zonnen op de bank van je keuze. Het is daarbij wel belangrijk om het advies over de bezonningstijd te volgen.

Suntimes
Adres: Papsouwselaan 133
Telefoon: 015-2568015
Website: www.mijnzonnestudio.nl