Ardea Auto is het Transit bedrijfswagencentrum voor deze regio

  advertenties

Editie: Week 1, Jaargang 22 |

Accountmanager Zakelijke Markt Erik Fortuyn bij de nieuwe Ford Transit Connect, Custom met hoog dak - of wel stahoogte - en de gewone Custom.


DELFT – Naast al het nieuws op het gebied van personenauto’s, wil Ardea Auto ook graag iets kwijt over de Ford Bedrijfswagens. Sinds een jaar is de Delftse vestiging van Ardea Auto het Transit bedrijfswagencentrum voor de regio Nootdorp, Pijnacker, Delft en Westland.
Hiervoor is onder meer geïnvesteerd in extra voorraad, er wordt extra service geboden en de klant kan extra scherpe onderhoudsprijzen tegemoet zien. Bij reparaties kan een extra snelle service geboden worden. Voor het Transit bedrijfswagencentrum is er een nieuwe accountmanager Zakelijke Markt gekomen, Erik Fortuyn. “Dit alles omdat Ford het afgelopen jaar een deel van de bedrijfswagenlijn heeft vernieuwd. Ook in het komende jaar zullen er vernieuwingen in de bedrijfswagenlijn doorgevoerd worden.”
Als eerste is de Transit Custom vervangen. Deze stond vorig jaar voor het eerst bij Ardea Auto in de showroom. De Transit Custom was meteen de nummer 1 in Europa, waar scherpe aanbiedingen en vriendelijke inruilprijzen bij golden. “Zojuist is ook de Transit Connect groots geïntroduceerd”, zegt Fortuyn. “De opvolger van de huidige Transit Connect. In de loop van het jaar mogen we de introductie van de nieuwe grote Transit verwachten. Die kunnen we in april tegemoet zien. In juni volgt dan de introductie van de kleinste Transit, het type Courier.”
De Ford Transit Courier is helemaal nieuw. In zijn segment moet deze auto concurreren met de Nemo van Citroën en de Renault Bipper. “Hiermee heeft Ford in twee jaar tijd een volledig nieuwe bedrijfswagenlijn”, zegt Fortuyn. “De bedrijfswagens kenmerken zich allemaal door hun moderniteit, perfecte rijeigenschappen, de heel scherpe prijzen, maar vooral de zuinigheid in onderhoud en veiligheid. En in vele gevallen het laagste brandstofverbruik. Een volledige bedrijfswagenlijn van klein naar groot.”
Wellicht is de nieuwe reclamecampagne van de nieuwe Transit Connect u al opgevallen? Het is een enorm zuinige auto, met als enige - samen met de Custom - vijf Sterren in de Euro NCAP Crashtest. “Ardea zou Ardea niet zijn als er niet meteen gestart zou zijn met aantrekkelijke aanbiedingen op pakketten, stevige kortingen en supervriendelijke inruilprijzen.” Breng een bezoek aan Ardea Auto en laat u verder informeren over de zaken rond de volledig nieuwe bedrijfswagenlijn van Ford.

Ardea Auto
Vulcanusweg 281
(015) 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1