Tandheelkundig Centrum Nootdorp: voor alle disciplines in de tandheelkunde

  advertenties

Editie: Week 44, Jaargang 21 |

NOOTDORP – Tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Daar staat Tandheelkundig Centrum Nootdorp voor. Alle disciplines op het gebied van tandheelkunde zijn in de praktijk van Zohreh Rahiminejad vertegenwoordigd. Hierdoor kan de beste service verleend worden.
“Doordat we de juiste apparatuur hebben, kunnen we zelfs een porceleinen kroon in twee uur  maken”, zegt ze.
Dit wordt gerealiseerd door de 3D Cerec machine, waardoor een kroon binnen twee uur geslepen, gepast, verfijnd en op kleur aangepast is.
Meerdere tandartsen zijn werkzaam in Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Als bijvoorbeeld geconstateerd wordt dat een wortelkanaalbehandeling nodig is of er sprake is van dwarsliggende verstandskiezen, dan hoeft niet naar een andere praktijk doorverwezen te worden.
Het centrum heeft ook de beschikking over een eigen laboratorium.  “Er is in ons centrum ook een tandtechnieker werkzaam”, zegt ze. De tandtechnieker heeft een laboratorium in Zaltbommel, maar is één keer per week in het centrum aanwezig voor reparaties, rebasingen, frames en protheses.
Implantaten plaatsen is de specialiteit van Zohreh Rahiminejad, zij heeft daarvoor op internationaal nivo nascholing gevolgd en is zelfs Master in Orale Implantologie.
Implantaten kunnen de functie van een prothese verbeteren.
Veel mensen en vooral ouderen, weten niet dat hun verzekering de aanpassing van een prothese met implantaten tot klikprothese grotendeels vergoedt. “Zeker in de onderkaak wordt dit eigenlijk altijd goedgekeurd”, zegt Rahiminejad. “Bij de onderkaak komt het vaak voor dat de prothese niet goed blijft zitten. Daar kunnen allerlei vervelende problemen uit ontstaan. Implantaten kunnen de kwaliteit van leven van mensen met een prothese erg verbeteren. In het geval dat de uitneembare prothese wordt vervangen door implantaten met een brug wordt het niet vergoed.”
Ontzettend kostbaar hoeft het allemaal niet te zijn. Per boven- of onderprothese is de eigen bijdrage 125 euro en de rest wordt vergoed door de verzekering na machtiging.
“De aanvraag doen wij voor U.”
Dragen van een los plaatje om een afgebroken tand te vervangen, is ook niet meer van deze tijd. Tandheelkundig Centrum Nootdorp boekt prachtige resultaten met implantaten en dat mag ook van een centrum van dit kaliber verwacht worden.

Hierbij zijn tandheelkundige kosten dit jaar vooralsnog aftrekbaar van de belastingen. U maakt namelijk medische kosten. “Het is nog maar de vraag hoe dat volgend jaar zal zijn”, zegt Rahiminejad. “Wij hebben overigens ook afbetalingsmogelijkheden via Fa med waar gebruik van kan worden gemaakt.”
Bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp zijn als aanvulling op de behandeling ook Botox of Restylane behandelingen mogelijk. Rimpels in uw gezicht kunnen met behulp van Botox  worden vervaagd. Met het speciale Restylane Lip Volume en Restylane Lip Refresh krijgt u vollere en jonger uitziende lippen. “Deze behandelingen doen we bij vrouwen en mannen van alle leeftijden”, zegt Rahiminejad.
Op 9 november a.s. houdt Tandheelkundig Centrum Nootdorp een open dag van 10.00 tot 14.00 uur. Zorg dat u deze dag niet mist, kom gerust langs met al uw vragen.
Graag tot ziens!

Bedrijf: Tandheelkundig Centrum Nootdorp
Adres:  Dorpsstraat 6, Nootdorp
Telefoon: (015) 2851000
Internet: www.tandarts-nootdorp.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1