Megafitness Delft: Beste sportschool van Delft!

  advertenties

Editie: Week 1, Jaargang 22 |

DELFT - Voor de beste voedings- en trainingsadviezen ga je naar Megafitness Delft, verkozen als beste sportschool van Delft volgens de waardering ‘Fitnessclub van het Jaar Verkiezing’.

Megafitness Delft kan terugkijken op een geslaagd 2013. Een dynamisch jaar in de fitnessbranche, dat voor sommigen spannend en voor anderen juist kansrijk is geweest.
“Dankzij het vertrouwen van onze klanten en de inzet van het Megafitness-team hebben we het afgelopen jaar een stevige groei gerealiseerd. Een trend die we in 2014 gaan voortzetten door te blijven doen waar we goed in zijn”, zegt Michiel Wiegman. “Samen met onze klanten gaan we er een gezond, sportief en wederom succesvol jaar van maken!”

Megafitness Delft heeft ruime openingstijden en is een sportschool met een ‘Personal Touch’. Een geheel eigen concept, waarbij Sport & Fitness voor een betaalbare prijs laagdrempelig is gemaakt. Klantvriendelijk, hygiënisch, professionele begeleiding, excellente apparatuur, ruime fitness- en groepszalen in een prettige atmosfeer. Sporten kan op elk niveau. Megafitness Delft is leerschool en stageadres waar nieuwe instructeurs worden getraind en opgeleid.

Trainen met je eigen Personal Trainer (PT)
Begeleiding staat bij Megafitness Delft voorop. Een goede en vooral professionele begeleiding  is cruciaal voor het behalen van de doelstelling en om gemotiveerd te blijven. De voortgang wordt regelmatig getoetst. Op die manier wordt altijd het beste resultaat uit de training gehaald.

Groepslessen
Zeven dagen per week zijn er diverse groepslessen van verschillende niveaus om aan je conditie te werken en in shape te komen. Zo is er ruime keuze voor iedere doelgroep. “Onze enthousiaste instructeurs nemen je op verantwoorde wijze mee in onze geweldige workouts.”

Workshops training en voeding
Het beste dieet is geen dieet. Megafitness Delft biedt diverse workshops en trainingen op het gebied van training en voeding, zoals het Megafitness Clean Eating Voedingsprogramma, de workshop ‘Puur30’ en het programma ‘Sportvasten’.

Je kunt 7 dagen per week sporten vanaf € 15,95 per maand*. Dit is inclusief groepslessen. Het gebruik van locker en douche is bij de prijs inbegrepen en de koffie en thee zijn ‘gratis’.
Kom vrijblijvend binnen voor meer informatie of neem een gratis proefles. Je kunt ook gebruik maken van een ‘gratis proefweek’. Op deze manier kun je 7 dagen alles uitproberen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die Megafitness Delft te bieden heeft.
Megafitness Delft is goed bereikbaar. Er is voldoende 'gratis' parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand waarin de sportclub gevestigd is. En aan de fietser is ook gedacht.

Schrijf je nu ‘gratis’ in tot 1 februari*
en maak kans op één van de ‘gratis’ Jaarabonnementen (ter waarde van 299,-) die we onder de nieuwe inschrijvingen tot 1 maart verloten. *informeer naar de voorwaarden.

Bedrijf: Megafitness Delft
Adres:  Schieweg 89A boven
2627 AT Delft
(Drive-in Units Delft/t.o. MAKRO)
Telefoon: (015) 767 60 15
Internet: www.megafitness.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1