Het Medisch Training Centrum Delft viert twintigjarig jubileum

  advertenties

Editie: Week 24, Jaargang 22 |

DELFT – Het Medisch Training Centrum Delft bestaat twintig jaar. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste centrum voor fysiotherapie in Delft en omstreken. In het centrum zijn zeventien fysiotherapeuten werkzaam. Voor iedereen die ook kennis wil maken met het Medisch Training Centrum Delft is er van 16 tot 20 juni een activiteitenprogramma.
Het Medisch Training Centrum Delft, afgekort tot MTC Delft, was op 17 juni 1994 één van de eerste centra die een plaats kregen in het grote verzamelgebouw aan de Marshalllaan.  Als enige is MTC Delft in de voorbije jaren in het gebouw gevestigd gebleven. De gehele begane grond en eerste verdieping van de linkervleugel wordt ingenomen door MTC Delft. Hier zijn elf behandelkamers en dat is een groot aantal voor een fysiotherapeutisch centrum. “Wij hebben een overvol aanbod”, zegt Arjan de Visser, die samen met Leon Braunstahl en Maurice Storm deze maatschap is begonnen. De andere behandelaars zijn in loondienst en er zijn drie secretaresses werkzaam. Hans van den Berg is op afspraak beschikbaar voor expertise consulten. “Een overvol aanbod dus, met fysiotherapie, orthopedische manuele therapie, kinderfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, medische trainingstherapie, bewegingsprogramma’s, een ouderenuur, pilates, COPD, dry needling en looptraining bij claudicatio.”
In de activiteitenweek ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan zal een grote ballonnenboog de ingang sieren. Voor de gehele week is er een activiteitenprogramma georganiseerd. “Iedereen kan aan allerlei activiteiten mee doen”, zegt De Visser. “Een seniorenactiviteit, een bootcamp, een weegconsult van een diëtiste, een beginnersles pilates, een lezing over E-nummers en voeding en een workout met de therapiebal. Op donderdag is er een avond voor vrienden en familie.”
Het MTC Delft heeft veel contacten met het Reinier de Graaf Gasthuis, de GGZ Delfland en Anna Tommie in Rijswijk. De lijnen met medisch specialisten zijn kort. “Van patiënten in een rolstoel tot topsporters, iedereen kunnen wij begeleiden”, zegt hij. “We zijn bijvoorbeeld vaste begeleiders van de nationale korfbalteams en de waterpoloteams heren en dames.”

Bedrijf: Medisch Training Centrum Delft
Adres:  Marshalllaan 1
Telefoon: (015) 262 52 03
Internet: www.mtcdelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1