Afbeelding
Foto: Marga van Holsteijn

Workshop ‘In elke familie is weleens wat’

donderdag 28 september 2023 20:00 tot 21:30

In elke familie heb je te maken met familiepatronen: ‘Als hij dit doet, doet zij dát’, Als ik dit zeg, reageert hij altijd zó’. Soms is dat geen probleem, maar familiepatronen kunnen je ook belemmeren in je doen en laten. Dat merk je aan onrust en emoties als boosheid, verdriet of angst. Dan is het fijn om te ontdekken hoe je deze patronen kunt doorbreken. Marga van Holsteijn van Praktijk Trotse Moeders geeft in deze workshop informatie over familiepatronen en laat zien, horen en ervaren hoe patronen door middel van een individuele familieopstelling doorbroken kunnen worden. De workshop vindt plaats op de locatie van Praktijk Trotse Moeders, Insulindeweg 262 in Delft. Informatie en aanmelden: www.praktijktrotsemoeders.nl/agenda