Delft laat zien dat ze GlobalGoals gemeente is
Delft laat zien dat ze GlobalGoals gemeente is Foto: delft4globalgoals

Vlaggenweek en pubquiz voor Duurzame Doelen

donderdag 21 september 2023 0:01 tot woensdag 27 september 23:59

Van 21-27 september wapperen op verschillende plekken in Delft GlobalGoals-vlaggen, onder meer bij het Stadskantoor, Pionierskwartier, Radius, Hogeschool InHolland, Delft voor Elkaar, New Future Lab, Reinier de Graafziekenhuis en IHE. Daar en op nog veel meer plekken wordt aan de werelddoelen gewerkt en dat willen we laten zien!

De werelddoelen (Global Goals) zijn 17 doelstellingen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De doelen zijn in 2015 afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

Als start van de vlaggenweek organiseert Delft4GlobalGoals een netwerkbijeenkomst met pubquiz. Gastheer is dit keer het IHE, instituut voor Watereducatie, op de Westvest. Vanwege de beperkte ruimte is aanmelden gewenst, via contact@delft4globalgoals.nl

Meer informatie op www.delft4globalgoals.nl