Wildplukplezier - wildplukwandelingen
Wildplukplezier - wildplukwandelingen Foto: wildplukplezier

ontdek de eetbare natuur tijdens een wildplukwandeling

vrijdag 31 maart 2023 10:00 tot 12:30

Wildplukken - ontdekken, beleven, verwonderen!

Even lekker uit je hoofd en genieten met je zintuigen? Vrijdag 31 maart gaan we op pad om te struinen naar zo’n 20 eetbare planten. 

Ooit waren we jagers, verzamelaars en leefden we van en met de natuur. Helaas zijn we het contact met de natuur grotendeels verloren. Als je gaat wildplukken ga je de enorme rijkdom van de natuur weer respecteren en zal je er alles aan doen om deze prachtige natuur te behouden. En dat is zo waardevol!

Wil je mee op ontdekkingstocht naar eetbare natuur, dan ben je welkom om aan te sluiten! Verder maak je kennis met medicinale planten. Aan het eind is er een kleine proeverij met een wild hapje en een wild drankje.

Kijk op de website voor meer info en data. 

www.wildplukplezier.nl