Afbeelding
Foto: Posterontwerp: Marcel Davids

Mariavespers van Monteverdi

zaterdag 9 december 2023 16:30 tot 18:30

Projectkoor en -orkest Personare gaan de feestelijke Mariavespers van Claudio Monteverdi uitvoeren, een werk dat iedere stad één keer per jaar in haar culturele programma moet hebben opgenomen.

Dit concert wordt uitgevoerd onder de inspirerende leiding van Ad van Unen, die steeds het maximale uit zijn gezelschappen weet te halen. Ook nu weer bestaan zowel koor als orkest uit een mooie mix van professionals en vergevorderde amateurs, met een prachtige invulling in het orkest door o.a. sackbuts (baroktrombones) en zinken. 

In de periode eraan voorafgaand aan het concert geeft Ad van Unen een lezing over de Mariavespers  die wordt georganiseerd door Sociëteit het Meisjeshuis op 15 november a.s. (zie www.hetmeisjeshuis.nl).

Tijd: zaterdag 9 december 2023 om 16.30u

Plaats: Stanislaskapel, Westplantsoen 73 te Delft

Kaarten à €20,- verkrijgbaar via www.personare.org/kaartverkoop