Afbeelding
Foto: zelfgemaakte foto door Corina Bac

Kom je wandelen in verhalen?

vrijdag 8 december 2023 10:00 tot 12:00

Wat is jouw verhaal?  

Wandel je mee in een verhaal of thema? Ik vertel je een verhaal of over een thema en link dat aan je eigen leven. Al wandelend, praat je erover door met iemand uit de groep.

Het mooie van een groepswandeling vind ik dat je ongedwongen zomaar de mooiste gesprekken kunt hebben met iemand die je nog maar net kent. Als mens heb je elkaar nodig en op deze manier kunnen we een stukje meelopen in elkaars leven. Het mooie van in de natuur zijn en wandelen, is afstand tot het dagelijks leven, rust en ruimte. Bewegen is goed en het is ontspannend.

Ik ben Corina en ben (wandel)coach en trainer bij movelance. Kijk voor meer informatie over de groepswandelingen op: https://www.movelance.nl/groepswandelingen/

Opgeven: via de mail: corinabac@hotmail.com

Praktisch: We gaan wandelen in de natuur rondom Delft (we vertrekken vanuit Kerkpolder). De eerstvolgende wandeling is op vrijdag 8 december tussen 10:00 en 12:00. Het is gratis. We gaan wandelen in het verhaal van Jozef, die werd buitengesloten, in een put gestopt, maar kwam er ook weer uit. Hoe ga jij om met moeilijkheden in je leven? 

Opgeven tot dinsdag 5 december via de mail: corinabac@hotmail.com met je naam, je mobiele nummer en op welke dag je mee wilt doen. Ik geef je de exacte vertrek locatie door en eventuele extra informatie.