Vertellers bij Delft Vertelt
Vertellers bij Delft Vertelt Foto: Hans DUnlop

Delft Vertelt #28

zondag 17 december 2023 15:00 tot 17:00

Bij Delft Vertelt kan je genieten van persoonlijke, waar gebeurde verhalen, die een link hebben met Delft. Kleine overpeinzingen, absurde ontmoetingen, dingen die vorige week zijn gebeurd of in het verleden. Vaak zijn het komische situaties, maar er zijn ook verhalen die je even aan het denken zetten. Elke verteller heeft zijn eigen vertelstijl, en elk verhaal zijn eigen invalshoek. Eén ding hebben alle verhalen gemeen: het zijn altijd gebeurtenissen in Delft die Delftenaren zelf hebben meegemaakt.
Bij deze 28e editie worden - zoals u van ons gewend bent - 5 verhalen verteld en is er een muzikaal intermezzo. Wie de vertellers zijn kunt u zien op www.delftvertelt.nl