Marga van Holsteijn en Marion Neeleman
Marga van Holsteijn en Marion Neeleman Foto: Marga van Holsteijn

Stiefoudermiddag 8 oktober voor vrouwen en mannen met een samengesteld gezin

zondag 8 oktober 2023 13:30 tot 16:30

Er is vaderdag en moederdag. Stiefouders komen er op die dagen bekaaid van af, terwijl zij óók een belangrijke plek in het leven van veel kinderen innemen. Sinds een aantal jaar is er daarom op de 2e zondag van oktober landelijke Stiefouderdag. Reden genoeg om stiefouders op die dag uit te nodigen voor een speciale en gezellige Stiefoudermiddag.

Deze middag is voor stiefmoeders en stiefvaders die het leuk vinden om in een kleine groep ervaringen uit te wisselen en informatie te krijgen over de belangrijke thema’s die in het stiefgezin spelen. De middag heeft gezelligheid en diepgang. De fijne locatie ligt aan de rand van het Delftse Hout, zodat we makkelijk een activiteit in de natuur kunnen doen.

Stiefoudermiddag vindt plaats op zondag 8 oktober van 13.30 tot 16.30 uur in De Papaver, Korftlaan 6, Delft. De kosten zijn € 47,50 (geen btw) inclusief koffie/thee/lekkers. Er is plaats voor 10 personen.

De organisatie is in handen van Marion Neeleman en Marga van Holsteijn. Marion is mediator/wandelcoach en Marga is stiefexpert/familieopsteller.

Meer informatie en aanmelden:

www.wandelcoaching-de-uitkomst.nl of www.praktijktrotsemoeders.nl