Thijs van de Meeberg speelt 4 oktober in Delft
Thijs van de Meeberg speelt 4 oktober in Delft Foto: Anneloes van den Adel

Thijs van de Meeberg speelt in het Rietveld Theater

woensdag 4 oktober 2023 20:30 tot 22:00

De 35 jarige Brabantse cabaretier Thijs van de Meeberg gaat komend theaterseizoen op tournee met zijn nieuwe cabaretvoorstelling. Zijn vierde soloshow “Met de beste bedoelingen” gaat in november 2023 in première, tot die tijd speelt hij try-outs en schaaft aan de voorstelling. Een theateravontuur voor artiest en publiek.

Op woensdag 4 oktober is hij in het Rietveldtheater in Delft. Zoals (bijna) altijd in het Rietveldtheater zijn de kaartjes €10,00

In zijn voorgaande programma’s had hij het over isoleercellen, puppycursus en tandvlees. Dan weer in een decor van chips of voor een muur van dozen. Ook danste hij met zijn valse hond en een zelfrijdende vaatwasser.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Thijs gaat een daad stellen. 

Harde tijden vragen om stevige reacties. Dus gaat Thijs er met gestrekt been in. Op zoek naar het antwoord op de vraag: “hoe bewaak ik de vrede”. Het antwoord is simpel, maar de uitvoering van dat plan blijkt lastiger en al snel bevind hij zich in een mijnenveld.

Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel maar… met de beste bedoelingen.

Pers en publiek hebben Thijs meermaals geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen.

Sowieso is hij een vakman. Bij zijn deelname aan de Slimste Mens ging hij roemloos ten onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen en dat is knapper dan winnen.

Wees welkom op woensdag 4 oktober 2023 in het Rietveld Theater in Delft, aanvang 20.30 uur

www.rietveldtheater.nl

www.thijsvandemeeberg.nl