Danne van Schoonhoven & Paul Nassenstein
Danne van Schoonhoven & Paul Nassenstein Foto: Galerie RuimteRemmelink

Galerie RuimteRemmelink: expositie Danne van Schoonhoven en Paul Nassenstein

zaterdag 3 december 2022 12:00 t/m 17:00

Danne van Schoonhoven en Paul Nassenstein zijn bevriend sinds hun studie aan de Rietveld Academie (Amsterdam) en exposeren in deze tentoonstelling met ‘werk op papier’.   

De werken van Danne van Schoonhoven worden gekenmerkt door een gelaagd karakter, zowel in betekenis als in het gebruik van verf. In zijn werk worden conflict en crisis binnen het individu en de wereld, waar deze onderdeel van uitmaakt, weergegeven. Eerder ontving hij de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst.  

Paul Nassenstein maakt zowel zeer klein werk op papier als schilderijen op groot formaat. De details in zijn kleine werk (tekeningen en gouaches) zijn vaak pas waarneembaar bij nauwkeurige bestudering. Thema’s die in zijn werk voorbijkomen zijn kolonialisme, de kunstwereld en klimaatverandering. Niet zwaar, maar met humor in beeld gebracht. Hij ontving diverse prijzen waaronder Koninklijke Prijs voor de Schilderkunst en de Prix de Rome tekenen. 

De expositie is te zien tot en met 10 december.  

Galerie RuimteRemmelink 

Voorstraat 14 Delft

Open: vrijdag 13 – 17, zaterdag 12 – 17 en op afspraak

www.ruimteremmelink.com

info@ruimteremmlink.com