<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (3)
    Sport

Symposium "Wijken in beweging!"

woensdag 19 juni 13:00 t/m 17:30 uur

Tobias Meijlink

Uitnodiging

Symposium Energietransitie Delft: Wijken in beweging!

Delft zonder aardgas - hoe dan? Wat betekent dat voor mijn woning? Veel bewoners vragen zich af wat zij zelf kunnen doen om hun huis duurzaam, aardgasvrij of zelfs energieneutraal te maken – misschien samen met de buren, de straat of de wijk. De energietransitie heeft gevolgen voor ons allen, maar we kunnen dit niet alleen oplossen. Wat is er allemaal nodig om wijken in beweging te krijgen?

Daarover gaat het Symposium op 19 juni in Delft. Het symposium wordt georganiseerd voor en door inwoners van Delft en maakt deel uit van het ‘Platform Energietransitie Delft’. Op 19 juni zijn Delftse inwoners zelf aan het woord met eigen voorbeelden. Zij vertellen over het verduurzamen van hun huis en welke zoektocht en keuzes daar aan vooraf gaan. Ook professionals zullen op het symposium hun ervaringen delen.

Het symposium staat open voor alle geïnteresseerden en vindt plaats op woensdag 19 juni 2019 van 13:00-17:00 u in de Duwo Collegezaal (gebouw 221) aan de Professor Schermerhornstraat 4 in Delft. De toegang is gratis. U bent na aanmelding via het emailadres symposium@platformenergietransitie.delft van harte welkom!


deel deze activiteit

Locatie

Duwo Collegezaal
Delft
Prof. Schermerhornstraat 4
2628pz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>