<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Evenement

Herdenkingsdag Daan Admiraal

zaterdag 20 april 13:00 t/m 18:00 uur

Ruim een half jaar geleden trof ons het droeve nieuws van het overlijden van onze geliefde dirigent Daan Admiraal. Daan was ruim 37 jaar dirigent van het Delfts Studenten Muziekgezelschap Krashna Musika. Hij trad niet alleen op als leermeester en inspirator bij elk concertprogramma, hij heeft zich ook daarbuiten altijd vol ingezet voor de vereniging, haar leden en alle bijbehorende muziekliefhebbers.

Op zaterdag 20 april zullen we Daan Admiraal gezamenlijk herdenken in de Aula van de TU Delft. De herdenkingsbijeenkomst is bedoeld voor iedereen die als lid of oud-lid van Krashna onder Daan Admiraal gespeeld of gezongen heeft, en voor iedereen die via Krashna, als vriend van de vereniging of in een andere hoedanigheid, heeft mogen genieten van de bevlogen wijze waarop Daan al die jaren voor het orkest en koor van Krashna Musika heeft gestaan.

Op 20 april 2019 is iedereen vanaf 13:00 uur welkom in de Aula van de TU Delft op Mekelweg 5. Van 14:00 tot 16:00 zullen verschillende sprekers en (oud)muzikanten van de vereniging hem met woord en muziek herdenken, waarna er ruimschoots de tijd is om in de foyer van de Aula bij elkaar te komen.

Graag nodigen wij u van harte uit op dit evenement. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: contact@krashna.nl. Schroom niet uw verdere kennissen en vrienden die Daan hebben gekend ook uit te nodigen.


deel deze activiteit

Locatie

Aula congrescentrum
Delft
Mekelweg 5
2628cc


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>