Afbeelding
Foto: Shutterstock

Ga ik scheiden of blijven?

Ga ik scheiden of blijven? Eén van de grootste dilemma's in een mensenleven, want ooit heb jij jouw ja-woord gegeven en wilde je samen oud worden. 

Inmiddels hebben jullie samen aardig wat bagage opgebouwd en jullie hebben waarschijnlijk de nodige ups en downs met elkaar meegemaakt. Dat is heel normaal, geen enkele relatie bevindt zich altijd in rustig vaarwater. Als een relatie echter continu slechte periodes kent, zal er structureel iets moeten veranderen. En wordt dat scheiden of blijven? Heb je nog voldoende vertrouwen in elkaar om vast te houden en te blijven? Of is de liefde tussen jullie over en is scheiden de enige optie? Ga allereerst na of een scheiding echt de juiste beslissing is. Zorg ervoor dat je een weloverwogen besluit neemt, want een scheiding kent veel emotionele, financiële en praktische consequenties. Weeg dus eerst alle voor- en nadelen goed tegen elkaar af. Je moet echt zeker zijn van je zaak en niet alleen vanuit je emoties een beslissing nemen.  

Een scheiding is een periode waarin je veel zaken moet gaan regelen. Maar waar begin je? En hoe ga je alles aanpakken? De bovenstaande adviseurs helpen je op weg naar een goede start van jouw nieuwe toekomst.

Wilt u ook adverteren op deze pagina? Stuur dan gerust een mailtje naar hanneke@delftopzondag.nl.