Afbeelding
Foto:

Allemaal hoofdrolspelers in de musical ‘Hairspray’ op Lyceum Ypenburg

Wie wil het niet, met je talent in de schijnwerpers staan. Op Lyceum Ypenburg kunnen leerlingen die niets liever doen dan dansen, zingen, acteren, maar het ook leuk vinden om achter de schermen actief te zijn met het decor, kostuums of met de productie van musicals, zich aanmelden bij de Musicalgroep Lyceum Ypenburg. 

Dit is voor leerlingen vanaf de tweede klas. Naast de gewone lessen, repeteren de leerlingen van de musicalgroep gedurende het hele schooljaar, voor de musical. Dit alles onder leiding van een professionele theaterdocent.

Dit jaar is gekozen voor de musical ‘Hairspray’. Een heerlijke musical vol dans, humor, passie en muziek, maar ook met maatschappijkritische en actuele thema’s als arm en rijk. Een mix van tegenstellingen passeren de revue, wat ‘Hairspray’ tot een prachtige musical met een boodschap maakt. De beloning die de voltallige crew krijgt voor het meedoen aan de musical is een staande ovatie. Dit jaar vier shows, vier staande ovaties, dat is toch een prachtig compliment!