Een prima autootje die altijd dealer onderhouden is geweest. (Foto: PR)
Een prima autootje die altijd dealer onderhouden is geweest. (Foto: PR) Foto:

Een leuke kleine Opel Agila voor een klein prijsje bij Baaf

DELFT - Een goede occasion hoeft niet duur te zijn. Dat kun je wel het motto van Baaf Automotive noemen. En service, dat hoort er ook gewoon bij.

Baaf Automotive is gespecialiseerd in occasions tot 5000 euro. “Dat is ongeveer de topprijs, maar wij kijken ook niet neer op een auto van 3000 of 1500 euro. “Voor de doorsnee Nederlander is dat nog steeds een flink bedrag.”, weet Manfred Bavelaar. “En dat geldt al helemaal voor mensen die bijvoorbeeld hun eerste auto gaan kopen. Die komen dus ook vaak bij ons, want hier krijg je best veel auto voor een vriendelijke prijs.”

Stadsauto
Neem nou deze vijfdeurs Opel Agila uit 2005 met een aanschafprijs van 2595 euro. Een dagje ouder, zeker, maar toch maar 82.922 kilometer op de teller. Zo’n Agila is niet groot en dus juist een ideale auto voor een stad als Delft. En met de neerklapbare achterbank beschik je toch over verrassend veel laadruimte. Een prima autootje dus dat altijd dealer onderhouden is geweest en waarvan de onderhoudsboekjes aanwezig zijn, dus de geschiedenis is bekend. De auto beschikt verder over een airbag, anti-blokkeersysteem en stuurbekrachtiging, elektrisch verstelbare buitenspiegels en getint glas. Zoals alle occasions bij Baaf Automotive kun je ook met deze Opel Agila zó wegrijden. Bij Manfred Bavelaar geldt: voor iedere klant is een occasion een nieuwe auto. Daar let hij al op bij de inkoop: "Ik koop een auto pas in als ik er zelf helemaal in geloof, want ik wil noch mijn klanten, noch mijn bedrijf tekort doen. Het gezegde dat je voor de aankoop van een goede occasion een beetje geluk moet hebben gaat bij ons niet op.” Want na inkoop haalt Manfred met zijn team nog eens iedere auto door de mangel: "We zijn een universeel bedrijf, dus we hebben verstand van ieder merk. Elke auto wordt nagekeken en wordt afgeleverd met een beurt en een nieuwe APK. We rekenen geen afleverkosten. Ik kan auto's zelf op naam zetten, dus dat gaat allemaal heel efficiënt.” Baaf Automotive is een RDW en NAP erkend bedrijf en dat biedt zekerheid!